Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
С

Спенсер

Гостин
леле,дај бе не си играјте курот со манчини, доаѓа не доаѓа,доаѓа не доаѓа, кога ке пишат на inter.it ке пишеме,ке се израдуваме,а не секој кај прочитал пишува овде, поздрав

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Ако дојде Мурињо сигурно пола Челзи ќе се пресели во Интер, тоа е сосема логично зошто секој тренер си носи играчи на кои им верува,

Можно е и Деко да дојде зошто добро се познаваат од Порто. и не само Мурињо секој тренер си носи сопствени играчи.

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
Ajде малку да си играме...

Вашиот посакуван состав на Интер за 2008/09

Еве го мојот (се разбира со Мурињо како менаџер)

navistina dobra formacija samo so samuel ne se znae mozebi chivu lev bek samuel centralen

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.430
Drogba според мене би било огромен ризик , преку глава ми е од такви трансфери , типот има 31 година, а ке се фрлат бајаги пари за истиот . Факт , одличен фудбалер е али до Ибра треба да стои поподвижен играч кој нон стоп ке ја ротира својата позиција , Агуеро шанса нема да го добиеме али ми се свиѓаа шпекулациите за Ето , плус 27 години , феноменално . Ибра - Ето е тандемот кој јас го посакувам , Ибра - Дрогба тешко изводлива варијанта ми е иако истиот звучи убиствено , ,плус не заборавајте дека Мурињо обожава да игра со само еден истурен класичен шпиц , затоа и се противеше на трансферот за Шева .
Две звучни имиња во нападот , двајца класични напаѓачи , во фудбалот ваквите комбинации ретко носеле значајни успеси а и ретко кој денес истите ги употребува .

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
Drogba според мене би било огромен ризик , преку глава ми е од такви трансфери , типот има 31 година, а ке се фрлат бајаги пари за истиот . Факт , одличен фудбалер е али до Ибра треба да стои поподвижен играч кој нон стоп ке ја ротира својата позиција , Агуеро шанса нема да го добиеме али ми се свиѓаа шпекулациите за Ето , плус 27 години , феноменално . Ибра - Ето е тандемот кој јас го посакувам , Ибра - Дрогба тешко изводлива варијанта ми е иако истиот звучи убиствено , ,плус не заборавајте дека Мурињо обожава да игра со само еден истурен класичен шпиц , затоа и се противеше на трансферот за Шева .
Две звучни имиња во нападот , двајца класични напаѓачи , во фудбалот ваквите комбинации ретко носеле значајни успеси а и ретко кој денес истите ги употребува .
kako nema da se frlat bajagi pari. znaes kolku mu e namalena cenata sega, posebno posle finaleto?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Girl, стави твоја слика или дај линк од твојот хајФајв.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Ajде малку да си играме...

Вашиот посакуван состав на Интер за 2008/09

Еве го мојот (се разбира со Мурињо како менаџер)

Понекогаш е потребно во одбраната да се има столб, чистач на сите високи нафрлени топки, односно играч кој би ги добил скоро сите воздушни дуели во својот шеснаесетник. Матераци е идеален за тоа, Самуел исто така, Ривас.. Кордоба е брз играч, одличен во дуелите еден на еден, но нема висина и не е некој играч кој е толку добар во воздух. Слично е и со Киву.. многу подобар би бил лев бек, или со играч до него како Матераци.
Сепак ќе се сложам со тебе дека ова би била најдобрата комбинација во одбраната, нормално некогаш че се комбинира.. Киву лево па Матераци стопер...
Матераци е одличен ако игра само позиционо, во својот шеснаесетник но прави многу кискеви, брка играчи надвор од својот шеснаесетник а е преспор за тоа.. годините си го прават своето.
Самуел имаше тешка повреда па не се знае дали ќе се врати во најдобрата форма.
Ривас нема доволно искуство. Најдобро е да се даде една сезона на позајмица, и со тоа ќе се испразни едно место на не европски играч.

Средниот ред е ок.. СО оглед на тоа дека Мурињо би бил нов тренер најреално би било ова..

Нападот..
Дрогба не ни е потребен. Има 31 година, прескап играч е а ние и онака имае премногу напаѓачи.
Ибра - Балотели или пак со еден класичен шпиц (Ибра) и поистурени крила.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ЗАнети резерва (почит за се, ама стар е), Хлеб да не згрешат да го земаат, Кварезма на негово место, Кампиасо е ок, ама Есиен е ѕвер. Кордоба е брз ама низок, затоа Самуел би била најдобра опција. Дрогба? Не фала, Адриано со Марио се тука.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Како може Занети да биде резерва, Подобар играч од него во Интер нема. Класична позиција му е десен бек, а игра де десно крило де лево, де во средина и организира напад, Манчини само уште голамн и напаѓач не го проба

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Како може Занети да биде резерва, Подобар играч од него во Интер нема. Класична позиција му е десен бек, а игра де десно крило де лево, де во средина и организира напад, Манчини само уште голамн и напаѓач не го проба
Добро де, за тебе кој е подобар за крило Кваерзма или Занети?:helou:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
ЗАнети резерва (почит за се, ама стар е), Хлеб да не згрешат да го земаат, Кварезма на негово место, Кампиасо е ок, ама Есиен е ѕвер. Кордоба е брз ама низок, затоа Самуел би била најдобра опција. Дрогба? Не фала, Адриано со Марио се тука.
Сериозен си ова со Занети?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom