С
Спенсер
Гостин
леле,дај бе не си играјте курот со манчини, доаѓа не доаѓа,доаѓа не доаѓа, кога ке пишат на inter.it ке пишеме,ке се израдуваме,а не секој кај прочитал пишува овде, поздрав
e da be, ajde pola celzi ako ne pa!!aj za drogba ama za karvaljo, esien pa i lampard!!! hm hmДрогба ја одби понудата на Реал поради Интер?
Со Мурињо во пакет и Карваљо и Есиен?
Манчини сепак ни во Челзи?
Прашалниците значат: информации гол.ком
navistina dobra formacija samo so samuel ne se znae mozebi chivu lev bek samuel centralenAjде малку да си играме...
Вашиот посакуван состав на Интер за 2008/09
Еве го мојот (се разбира со Мурињо како менаџер)
kako nema da se frlat bajagi pari. znaes kolku mu e namalena cenata sega, posebno posle finaleto?Drogba според мене би било огромен ризик , преку глава ми е од такви трансфери , типот има 31 година, а ке се фрлат бајаги пари за истиот . Факт , одличен фудбалер е али до Ибра треба да стои поподвижен играч кој нон стоп ке ја ротира својата позиција , Агуеро шанса нема да го добиеме али ми се свиѓаа шпекулациите за Ето , плус 27 години , феноменално . Ибра - Ето е тандемот кој јас го посакувам , Ибра - Дрогба тешко изводлива варијанта ми е иако истиот звучи убиствено , ,плус не заборавајте дека Мурињо обожава да игра со само еден истурен класичен шпиц , затоа и се противеше на трансферот за Шева .
Две звучни имиња во нападот , двајца класични напаѓачи , во фудбалот ваквите комбинации ретко носеле значајни успеси а и ретко кој денес истите ги употребува .
Понекогаш е потребно во одбраната да се има столб, чистач на сите високи нафрлени топки, односно играч кој би ги добил скоро сите воздушни дуели во својот шеснаесетник. Матераци е идеален за тоа, Самуел исто така, Ривас.. Кордоба е брз играч, одличен во дуелите еден на еден, но нема висина и не е некој играч кој е толку добар во воздух. Слично е и со Киву.. многу подобар би бил лев бек, или со играч до него како Матераци.Ajде малку да си играме...
Вашиот посакуван состав на Интер за 2008/09
Еве го мојот (се разбира со Мурињо како менаџер)
Добро де, за тебе кој е подобар за крило Кваерзма или Занети?:helou:Како може Занети да биде резерва, Подобар играч од него во Интер нема. Класична позиција му е десен бек, а игра де десно крило де лево, де во средина и организира напад, Манчини само уште голамн и напаѓач не го проба
Сериозен си ова со Занети?ЗАнети резерва (почит за се, ама стар е), Хлеб да не згрешат да го земаат, Кварезма на негово место, Кампиасо е ок, ама Есиен е ѕвер. Кордоба е брз ама низок, затоа Самуел би била најдобра опција. Дрогба? Не фала, Адриано со Марио се тука.