Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ова 29киве не да се гадни на изглед.:( Ме потсетува на дедо ми точакот порано.:) Стварно безврска Гумите поголеми од цел велосипед
.искрено и не верувам дека ќе направат некоја експанзија.
И мене лично не ми се допаѓа изгледот, но заради поголемите тркала многу подобро ги совладуваат нерамнините него ли 26-ките. Во странство многу се возат, а гледам и кај нас почнаа да се продаваат ептен добро. Пробај 29-ка offroad па ќе видиш за што зборувам. :)

Момци да не знае некој каде може да најдам рачки за кочење за Рог сениор, нешто слично на овие на сликава. На старо/ново, продавница?
4901723448_67f3304236_z.jpg

Момци да не знае некој каде може да најдам рачки за кочење за Рог сениор, нешто слично на овие на сликава. На старо/ново, продавница?

Да видиш таков волан на бувљак или пак да појдеш во некој отпад да не има исфрлено некаде.
Провери и кај типов да не има нешто.

го следам форумов веќе неколку денови, одлични информации за луѓе кои не се разбираат у точаци...планирам да си купам точак, за на водно (асфалт и земја комбинирано). Ве молам за мислење дали вреди оваа понуда, според она што го гледам и читам (учам) :) деновиве ми изгледа за квалитетна рамка и опрема, плус за цената има простор за договарање (да спушти). Ме буни тоа што точаков е на старо и незнам како да го проценам, или сепак да си гледам нов точак.

го следам форумов веќе неколку денови, одлични информации за луѓе кои не се разбираат у точаци...планирам да си купам точак, за на водно (асфалт и земја комбинирано). Ве молам за мислење дали вреди оваа понуда, според она што го гледам и читам (учам) :) деновиве ми изгледа за квалитетна рамка и опрема, плус за цената има простор за договарање (да спушти). Ме буни тоа што точаков е на старо и незнам како да го проценам, или сепак да си гледам нов точак.

Добар си е велосипедот според мене.А и цената е таман.Но битна е големината,а таа не е наведена.Исто така со оваа вилушка :(.Гледам дека си за downhill велосипед.Ако си заинтересиран јас имам КTM и можеме да се договориме.Ќе ти го дадам поевтино бидејќи слабо го возам а е 2 класи подобар од меридава,деоре хт и лх,мавик обрачи,нови гуми(максис и кенда),хидраулика кочници,ritchey компоненти и најбитно 130мм вилушка minute.Прав sвер за спуст(downhill).Ако си заинтересиран пиши ми пп и ќе се договориме.

Добар си е велосипедот според мене.А и цената е таман.Но битна е големината,а таа не е наведена.Исто така со оваа вилушка :(.Гледам дека си за downhill велосипед.Ако си заинтересиран јас имам КTM и можеме да се договориме.Ќе ти го дадам поевтино бидејќи слабо го возам а е 2 класи подобар од меридава,деоре хт и лх,мавик обрачи,нови гуми(максис и кенда),хидраулика кочници,ritchey компоненти и најбитно 130мм вилушка minute.Прав sвер за спуст(downhill).Ако си заинтересиран пиши ми пп и ќе се договориме.
Од кога вилушките за дх се 130мм?

Пушти ми слики:Заинтересиран сум за зимање ако е поевтин од меридата.Дали е од ендуро моделите ,
search
TR4501.jpg

20081019_100041_10102008001.jpg

односно дали е со ваков заден амортизер или како на меридата.Ако е случајно со ваков kако на првата остави ми број одма штом ја отвориш кајгана.Ќе го земам без разлика на година.Пиши ми и дали си од Скопје.Ти пуштив сега порака.Ако е како на меридата игнорирај го мојот пост.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom