B
Касниш.Ние веќе учествувавме во оргиите.
Вака па кога ќе ми напишат нешто а веќе поминало, не може човек ниту да отиде, ниту да види...Касниш.Ние веќе учествувавме во оргиите.
Е ако де , се надевам убаво си поминавте, само да не биде како со Мујо кога ја прекинал оригјата бидејќи за 30 мин 3 пати го јаделКасниш.Ние веќе учествувавме во оргиите.
Се слагам, но јас и на атеист му реков претходно на оваа или на темата за копита... јас си играм... некој ме презериозно сфаќа... Не се што кажам е вистинаАбе Gurdjieff и Хептаграм XI си терате лична војна . Хепта што има везе дали ти знаеш лични работи за него. Баталете тие муабети на форум. Ова е сепак виртуелна реалност. Не мешајте си приватни работи. Излага дека највеќе вие телемитите го мешате приватното со виртуелното.
Хепта можеш ли на да одговориш на овие две прашања?
Ме интересира дали О.Т.О. Македонијиа е признаен во рамките на единствениот О.Т.О. ред ?
И кој е највисокиот степен што го има некој телемит во Македонија?
Се слагам, но јас и на атеист му реков претходно на оваа или на темата за копита... јас си играм... некој ме презериозно сфаќа... Не се што кажам е вистина
Како што велиш виртуелна реалност... некој друг си врти во умот како се е реалност тука...
А за овие другите прашања , оди во Телемити и ќе видиш одговор... за момент
Tokmu poradi taa cel e grabnat Kri[namurti do Indija i odveden vo Anglija na 14godisna vozrast, zaedno so negoviot brat.заедничка религија за целото човештво,која ќе доведе до "духовна благосостојба на човештвото како во времето на Атлантида"?
Дали тоа што го сфатил, го оставил во некоја своја книга, документ и објаснил зашто тоа го направил?Tokmu poradi taa cel e grabnat Kri[namurti do Indija i odveden vo Anglija na 14godisna vozrast, zaedno so negoviot brat.
da gi prouci site religii i da im dade pravec na sektata, fakticki toj trebalo da bide nov mesija.
Samo covekot koga videl so shot se se bavi stata...sveta fatil.
Ова е сосема коректна мисла.Ima napisano mnogu knigi, ne im go znam brojot.
Ja osoznal Vistinata i ima predavano po celiot svet.
negova najgolema misla e deka na covek ne mu e potrebno nisto,nitu yoga , nitu meditacija, nitu molitva... deka e dovolen sam na sebe takov kakov sto e.
najveke predava za svesta kaj covekot
Оф мори мајкоОва е сосема коректна мисла.
За што си е секој човек доволен себе си, таков како ште самиот? За да ја осознае ли вистината?
Предавањата за свеста се во насока за осознавање на вистината?
п.с. Се обидувам со прашања кои мене би ми помогнале како да го сфатам тој Кришнамурти кој очигледно играл улога и во О.Т.О и кај учењата кои ти ги наведуваш.
На човекот не му е потребно искуство сакаш да кажеш?
Се гледа од авион дека одиш цврсто по земјата со две нозе...само си заспан при одењето.Ова е сосема коректна мисла.
За што си е секој човек доволен себе си, таков како ште самиот? За да ја осознае ли вистината?
Предавањата за свеста се во насока за осознавање на вистината?
п.с. Се обидувам со прашања кои мене би ми помогнале како да го сфатам тој Кришнамурти кој очигледно играл улога и во О.Т.О и кај учењата кои ти ги наведуваш.
Ima napisano mnogu knigi, ne im go znam brojot.
Ja osoznal Vistinata i ima predavano po celiot svet.
negova najgolema misla e deka na covek ne mu e potrebno nisto,nitu yoga , nitu meditacija, nitu molitva... deka e dovolen sam na sebe takov kakov sto e.
najveke predava za svesta kaj covekot
Јода? Да не беше „Јуда„?
Јода?