Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Астон Вила - Сандерленд 1X 6:1
Бетис - Ла Коруња ГГ 1:1 веќе
Седан - Монако 3+ 1:1
Котбус - Кајзерслаутен Т21+ 4:2
Макаби Хаифа - Макаби Тел Авив ГГ 2:2
Маритимо - Бенфика Xпп 1:1 заврши прво

Еве зошто избегавам повеќе утакмици на ливче, абе златен сингл и дабл иако повеќе пари вложуваш барем знаеш шансите за добивка се зголемуваат повеќекратно одма.. од 28 минута 1-1 и така камен до крај, овие Седан наместо да одат на се или ништо (оти нерешеново не им врши многу работа) они бункер пред гол, се надевам никогаш нема да се вратат во втора лига

Еве зошто избегавам повеќе утакмици на ливче, абе златен сингл и дабл иако повеќе пари вложуваш барем знаеш шансите за добивка се зголемуваат повеќекратно одма.. од 28 минута 1-1 и така камен до крај, овие Седан наместо да одат на се или ништо (оти нерешеново не им врши многу работа) они бункер пред гол, се надевам никогаш нема да се вратат во втора лига

И мене само Седан ме зезнаа за солидна добивка, само за уште потешко да ми биде GG3+ ја играв.

И мене само Седан ме зезнаа за солидна добивка, само за уште потешко да ми биде GG3+ ја играв.

И мене ќе ме кутне за 8500 ако заврши и Бетис гол-гол, ги гледав и стварно мизерија од тим овие Седан ниту знаат асална акција да направат гол а ниту напаѓаат како да ќе им заврши работа овој бод денеска али тоа е тоа повеќе среќа следен пат :)

Многу извракано денес го направив тикетот ја ебав работата Бетис ке ме еба нема шанси 1 да испадне освен ако не ја местат 2-1.

http://www.bet-mate.com/View/HotVolumes од тука видов имаа ставено најмногу пари на неа страната има и друзи опции да видиш на која пага коефициентот и сл.

Зборуваш за членовите на BetMate е сумава или..?

Пошто незнам кладилница која би ја кажала уплатата на одреден тип :)

Врска немам :D дали на сите кладилници или само на неа незнам нека кажи некој ако знаит.

Многу извракано денес го направив тикетот ја ебав работата Бетис ке ме еба нема шанси 1 да испадне освен ако не ја местат 2-1.

Во однос на Бетис... Имаш шанса... Се бидува со Шпанциве сезонава.
--- надополнето: 29 април 2013 во 22:59 ---
Врска немам :D дали на сите кладилници или само на неа незнам нека кажи некој ако знаит.
Нема шанса :D...

Само Сингапур колку има уплата не си свесен :D...

Да, ако направат пресврт сигурно е местена(y)

Во однос на Бетис... Имаш шанса... Се бидува со Шпанциве сезонава.
--- надополнето: 29 април 2013 во 22:59 ---

Нема шанса :D...

Само Сингапур колку има уплата не си свесен :D...
Одпочетка мислев да ги ставам чикаго 1 и бенфика 2 за 500
2 коефициент сосем доволно ке носи 1000 (барем за мене доволно е ) и после ја ставив оваа за повеке пари алчен сум многу -.-

Одпочетка мислев да ги ставам чикаго 1 и бенфика 2 за 500
2 коефициент сосем доволно ке носи 1000 (барем за мене доволно е ) и после ја ставив оваа за повеке пари алчен сум многу -.-

Ајде.. На здравје кецо... Ако не е трипл пресврт и 7+ xD

ова е од betfair,сега ги видов уплатите исти се ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom