Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1571-1359170-1078
Се изваркав многу, побрзо да уплатам -.- требаше Бетис ГГ да ја ставам или воопшто да не ја ставам само малку уплата да појачев.
Така дефинитивно се фака најубаво пари со дабл до 2-3 коефициент ке ставиш зависи колко мислиш дека е сигурен типот. Јас порано не ми беше сватливо лугето што уплакаа така али гледам се вага пари. Само денес ја ебав работата тешко ова.

http://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1571-1359170-1078
Се изваркав многу, побрзо да уплатам -.- требаше Бетис ГГ да ја ставам или воопшто да не ја ставам само малку уплата да појачев.
Така дефинитивно се фака најубаво пари со дабл до 2-3 коефициент ке ставиш зависи колко мислиш дека е сигурен типот. Јас порано не ми беше сватливо лугето што уплакаа така али гледам се вага пари. Само денес ја ебав работата тешко ова.

А на Бетис победава и е за тепсија бурек?

Лоша е Бетис ја избегнав денеска, на нејзино место ја ставив Lech Poznan и си испадна, Бетис нема за што да се надева, во трката со Валенсија и Малага за Европа е невозможана мисија, а и на Депортиво му требаат бодови за да избега со некое место погоре, ја би рекол таа дека е чист X, али голем дел од вас ја играат 1, со среќа нека е не кобам. :)

Гледам тука ставале Х2 дупла шанса на форумот, и на фб гледам објавуваат некој Х2 дупла шанса затоа.
И јас би ја играл X2.. Али не вреди... Само поради што цел свет ја лупа незе 1... А само таа е вечерва :)

Најдобар тип според мене за незе... ГГ прво... ако пукни да пукни :D

На астон вила се ставени
€ 1.584.197 што тип ја играат лугето.

--- надополнето: 29 април 2013 во 20:48 ---
Еј ми имало време ваше мислење за Бенфика 2 и оваа кошарката чикаго 1 да ставам некој денар.

Маритмо 1х, Сандрленд ГГ, Депортиво 2-ка

Ја стаив ја Депортиво 2че со 3+ :D

Малага нема да игра у европа идна година (за тие што незнаат)
--- надополнето: 29 април 2013 во 21:10 ---
Бенфика 0-1 (y)

Таман Кајзер 1- 1 и оп пак 2 -1 тешко да вртат овие.

Конечната одлука за Малага мислам дека ке се даде во јули месец
Мислам дека една година суспензија сигурно имаат,а ако направат уште еден таков кикс 3 до 4 години суспензија ќе добијат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom