A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми се верува искрено.... :/
Ја со мојана бивша се слушам од време на време по телефон само и пак би ја легнал кога би се укажала прилика, а не па да е гледавме секој ден.
Кој знае што тој мисли....
Ne veruvam vo ovaМинатата врска ми заврши на најмирен начин на цел свет. Си се изгушкавме, си се избацивме и секој по дома. Имаше моменти од типот „Зошто, о зошто?“, но не и кавги. Сега, и покрај некогаш настраданото его, сме многу блиски другари. Си знаеме буквално се’ што ни се случува во животот, вклучувајќи и љубовни проблеми и си делиме совети. Буквално како најдобри другари кои добро се познаваат.

Ne veruvam vo ova
Po se izgleda tuka nemalo ljubov,moze nekoj kapric,necii inaet da se napakosti nekomu...ili kojzna e sto!!??
Ја не останав пријател со бившата зашто планирав да имам секс со неа во иднина.Е значи пријател со бивш/а се останува само ради потребата од FuckFriend,заклучивме по тебе и другите како тебе,црна резерва за тешки напнати дни...
Затоа и викам на AnFem: Што мислиш дека тој исто те гледа како што го гледаш ти него?
А можеби тој со сите пет бивши останувал најдобар другар и му биле рамо за тешење,којзнаеДа. Затоа што го знам како диши. Исто и тој мене. Тој човек после мене се заљуби уште пет пати. Знам за секоја негова девојка и детално за нивните проблеми. Јас сум му буквално најдобра другарка. Затоа и реков, можеби задните намери палат кај вас, ние не сме такви луѓе.
тешко бившите нели своите проблеми ги исповедал кај друга бивша, да не си им в кожа 
А можеби тој со сите пет бивши останувал најдобар другар и му биле рамо за тешење,којзнаетешко бившите нели своите проблеми ги исповедал кај друга бивша, да не си им в кожа
![]()

Минатата врска ми заврши на најмирен начин на цел свет. Си се изгушкавме, си се избацивме и секој по дома. Имаше моменти од типот „Зошто, о зошто?“, но не и кавги. Сега, и покрај некогаш настраданото его, сме многу блиски другари. Си знаеме буквално се’ што ни се случува во животот, вклучувајќи и љубовни проблеми и си делиме совети. Буквално како најдобри другари кои добро се познаваат.
Најдобри другари сте зошто се надева дека ќе те има во иднина.Никој нема да ти каже во лице дека си му ја скршилa ти лично гордоста и дека сè уште те сака, зошто ако ти каже и самиот дека те сака во погрешно време само ќе си ја зголеми болката бидејќи однапред веќе го знае одговорот.Гледаш, дури и самата пишуваш дека имало работи од типот на „о, зошто, о, зошто“....
Ок. Не е така, ама ајде да речеме дека е. Колку години ќе се надеваш? Што треба да се случи за, според тебе, изумре и последната трошка надеж?
Дали ти лично си сигурна дека љубовта е само така „минлива“ работа; дека за две-три години ќе ти се случи чудо и дека ќе воскреснеш од мртвите?Луѓето и убиваат поради таа љубов....

Сигурна сум. Никој не е мазохист.![]()