Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.624
- Поени од реакции
- 9.146
Да бе, само он мислиш има земјени тави по дома?
Не знам, покажете кој-што има, ќе видиме.Да бе, само он мислиш има земјени тави по дома?![]()
ajde devojko pokazi gi tvoite kulinarski sposobnostiДа бе, само он мислиш има земјени тави по дома?![]()
Ме извади од памет, си помислив дека си ме тагирал за да ми најавиш бан.Лесно како грав...
Има да купам најбољи столчиња, најдобро миленце, земјени тавчиња и дрвена маса. Има да го аранжирам гравчето на начин на кој загарантирано ќе ви потечат лиги. Ако треба, фото-сесијата ќе ја направам во некоја од куќите од Македонски народни приказни
И пак ќе ме победи CafeDelMar....![]()
Да не декорираш и со земја од страна?Ме извади од памет, си помислив дека си ме тагирал за да ми најавиш бан.Се што имам дома од земјено ќе извадам за во кадар, памет си немам од Факерот, кој знае на каква финта ќе оди.
![]()
Ако треба цела саксија со земја ќе ставам на маса.Да не декорираш и со земја од страна?![]()
Море олимпија како ме погоди неделава за гравчево, баш кога нема да имам време. Ама ако не стигнам, за оваа недела да го направам, наредната ќе ти пратам слики во порака.ajde devojko pokazi gi tvoite kulinarski sposobnostiova go cekav
![]()
ako go bendisam te zenam!Море олимпија како ме погоди неделава за гравчево, баш кога нема да имам време. Ама ако не стигнам, за оваа недела да го направам, наредната ќе ти пратам слики во порака.
Не мора, не мора до толку. Али сепак фала на понудатаako go bendisam te zenam!
И ѓердан од суви пиперки да стаишТаман дома сум за гравчево и имам земјени тави еден куп, епа факерче те кинам на задачава
Фала ацид за идејата со миленце, мора да крадам не ме бива за естетика, не сум уметничка душа))