[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Лесно како грав...

Има да купам најбољи столчиња, најдобро миленце, земјени тавчиња и дрвена маса. Има да го аранжирам гравчето на начин на кој загарантирано ќе ви потечат лиги. Ако треба, фото-сесијата ќе ја направам во некоја од куќите од Македонски народни приказни :)

И пак ќе ме победи CafeDelMar.... :pos:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Лесно како грав...

Има да купам најбољи столчиња, најдобро миленце, земјени тавчиња и дрвена маса. Има да го аранжирам гравчето на начин на кој загарантирано ќе ви потечат лиги. Ако треба, фото-сесијата ќе ја направам во некоја од куќите од Македонски народни приказни :)

И пак ќе ме победи CafeDelMar.... :pos:
Ме извади од памет, си помислив дека си ме тагирал за да ми најавиш бан. :icon_lol: Се што имам дома од земјено ќе извадам за во кадар, памет си немам од Факерот, кој знае на каква финта ќе оди. :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Ме извади од памет, си помислив дека си ме тагирал за да ми најавиш бан. :icon_lol: Се што имам дома од земјено ќе извадам за во кадар, памет си немам од Факерот, кој знае на каква финта ќе оди. :D
Да не декорираш и со земја од страна? :D

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
ajde devojko pokazi gi tvoite kulinarski sposobnosti (y) ova go cekav :D
Море олимпија како ме погоди неделава за гравчево, баш кога нема да имам време. Ама ако не стигнам, за оваа недела да го направам, наредната ќе ти пратам слики во порака.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Море олимпија како ме погоди неделава за гравчево, баш кога нема да имам време. Ама ако не стигнам, за оваа недела да го направам, наредната ќе ти пратам слики во порака.
ako go bendisam te zenam!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279

редовно го правам
Гравот ми е во омиленте јадења, покрај тавче, го правам посен, со ребра, војнички (по рецепта од ЈНА), грав со јачмен....

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Таман дома сум за гравчево и имам земјени тави еден куп, епа факерче те кинам на задачава:D
Фала ацид за идејата со миленце, мора да крадам не ме бива за естетика, не сум уметничка душа:)))

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Таман дома сум за гравчево и имам земјени тави еден куп, епа факерче те кинам на задачава:D
Фала ацид за идејата со миленце, мора да крадам не ме бива за естетика, не сум уметничка душа:)))
И ѓердан од суви пиперки да стаиш :icon_lol:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
^ Имам уште две низи дома, на кој му треба, благовремено да испраќам за во кадар. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom