З
Забавата е во Кругот
Гостин
Изгледа ради 3 опомениШто се деси со Лозари зашто ги набркаа од сопствената сала? Поради противничкиот табор или шќиптарската кфм?
Шиптарко КФМ.
албанска полиција.
Изгледа ради 3 опомениШто се деси со Лозари зашто ги набркаа од сопствената сала? Поради противничкиот табор или шќиптарската кфм?
Повторно се вратија работите по старо, има уште фурни леб да се јадат дур не се реши ситуацијата. Проблемот е што тие што се караат воопшто не се стремат кон тоа да се решиКомити, нели рековте ги надминавте проблемите во групата, зошто сега пак имате поделби и бојкот на ЛФ ?
А зашто не се на запад ЛФ? Слушнав дека поради тоа што не им се дозволувало знаме да закачат?Повторно се вратија работите по старо, има уште фурни леб да се јадат дур не се реши ситуацијата. Проблемот е што тие што се караат воопшто не се стремат кон тоа да се реши
Меѓу другото и тоа...А зашто не се на запад ЛФ? Слушнав дека поради тоа што не им се дозволувало знаме да закачат?
Глупости живи на Шител wc !Чкембари нападнаа случајни минувачи во Градски парк
http://sitel.com.mk/chkembari-napadnaa-sluchajni-minuvachi-vo-gradski-park
Некој да каже нешто повеќе??
Дали е вистина ова, бидејќи Шител не се за верување
Немаа пари да ни платат сендвичи и пиво од ракометниот клуб инаку можеби ќе дојдеше некој за другите детали читај на фан клубот на Рк.Пелистерgoran16ta зошто не дојдовте и на Вардар-Пелистер ? Можевте да искористите и да направите две гостувања во еден ден.
Немам време односно многу ми се спие ама ај ќе пишам збор два оти ме влечеш за јазик ...Абе чкембари зашто го форсирате тоа Битолските бранители , ко божем само од Битола беа тие што ја бранеа државата и во Вејце не беа сите Битолчани имаше и од Скопје, Куманово и М.Каменица, тие не беа битолски бранители туку Македонски бранители, глупо изгледа вака од страна коа ќе се прочита, демек другите што гинеа 2001 не ги почитувате туку само тие од Битола, срамота е оваод ваша страна.
Нека им е вечна славата иако пратеиците ги предаода и убицте нивни ги седнаа во фотељи нардото нема да заборави што тие луѓе правеле пред многу години и како стиганле на тоа место, мада и џабе народот што не заборава кога е прост и кога требаше да се дигне и да не дозволи терорсит да влезат у праламент он си ја свитка опашката и си ќутеше, а тоа беше предавство од самиот народ на тие што загинаа за него.
Абе не сум приметил затоа сум ви го пишал името со мала буква по грешка, ако е затоа немаше Битола со голема буква да ја пишувам не сук јас како тебе искомплескиран.Немам време односно многу ми се спие ама ај ќе пишам збор два оти ме влечеш за јазик ...
Прво што си пишал со мала буква Чкембари демек нешто сакаш да не понижиш и не ти се допажа сликата ?Не воопшто ворисрање туку е убаво напишано дека се поклонуваат пред споменикот на Битолските бранители значи дека загинатите се од Битола и споменикот е во Битола па за тоа Битолски бранители не знам од каде го извади мубаетот дека само тие ја бранеле државата и шо тие филмот каде го виде тоа пишано или со мувата на капата си или имаш некој грижа но совест што не ги вадат списоците од 2001 па да видиме кој колку ја бранел Македонија сакате по градови по жители итн ...Никој не рече дека дека немаше уште 4 други жртви од други градови туку пак нешто те мачи и не изгледа глупо туку ти испаѓаш безвезен инаку да срамота е оти вие денес не дадовте никаква почит за загинатите на Вејце !
ps.молим те не ме гибај за 2001 оти бев таму видов и се ми е јасно ...
p.p.s.прашање за војводи односно прво честитки за паролата за вејце па сакам да прашам дали имаат споменик во тетово за бранителите од 2001 за дали можеа таму да се поклонат и да ја извадта паролата кога веќе не одат повеќе на натпревари на Тетекс ?Муабетот мие на трибина се вадат пароли а не на калето ...сепак добро е што одадоа почит
Не знам оти бараш влакно во јајцето ако одадеме почит оти сме одале ако не одадеме односно нема парола и вас не ви се наоќа крајот дечко гледај те си ја трибината оти распад систем сте бе ејјј тој ми се фатил оти пишело Битолски на објавата на фб не знам како да ти објаснам за нас ова злодело шо го направија учките беше диретен удар врз Битола и цела Битола сочустуваше со четирите млади животи што беа масакрирани не знма како да ти објаснам овај терористички чин го сметаме за како наш најголем битолски бол и удар врз нас после ова гореја куќите и дуќаните албански во Битола ...Не знам оти го споменуваш починатито од Скопје дека имало слика на гробот од сите шо има тоа со муабетот шо треба сега на гробот од битолчаните да му речиме да стават слика од сите ?Дечко да ти појснам денес н.г.Чкембари се поклони пред споменикот на македонските бранители од 2001 во Битола кој изграден пред неколку години и на него се напишани имињата на сите Битолчани што го дадоа својот живот за татковината не знам дали треба да му се лутиш сега на скулпториот и општината што не ги напишале сите деведесет и кусур што погинаа во 2001Абе не сум приметил затоа сум ви го пишал името со мала буква по грешка, ако е затоа немаше Битола со голема буква да ја пишувам не сук јас како тебе искомплескиран.
А за ова побитново и Роберт Петковски е од Скопје па до неговиот споменик од кај што е роден денес имаше слика на сите 8 мина што загинаа во Вејце, нема никаква мува на капта нити имам пак грижа на совест, за мене пак ќе кажам сите се херои што загинале 2001 а и останатите кој биле повредени и сите кој се одзвале на повикот.
А тоа дека не сме дале никаква почит денес не е за срамота па да не ти барам пароли од предходните години секој пат се вадело кога сме имале утакмица на тој ден.