Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Фалеше еден ваков на форумов, одамна немало :D Арно рече некој погоре, немој да му текнало на некој админ да го брише или да го банира :D

Него КЕЖЕЛ, дај бе најди ми речник за Инглиш. Бритиш-инглиш го разбирам некако, ама со инглишов слабо. Затоа ја не сум го разбрал Џони Инглиш, а се чудев зошто...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
Комити, нели рековте ги надминавте проблемите во групата, зошто сега пак имате поделби и бојкот на ЛФ ?
Повторно се вратија работите по старо, има уште фурни леб да се јадат дур не се реши ситуацијата. Проблемот е што тие што се караат воопшто не се стремат кон тоа да се реши :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Повторно се вратија работите по старо, има уште фурни леб да се јадат дур не се реши ситуацијата. Проблемот е што тие што се караат воопшто не се стремат кон тоа да се реши :)
А зашто не се на запад ЛФ? Слушнав дека поради тоа што не им се дозволувало знаме да закачат?

Член од
7 август 2011
Мислења
4.951
Поени од реакции
15.124
Секако дека не е заради тоа што не е дозволено знаме. Мислам дека не се за на јавен форум вакви работи, па затоа ќе мора да се почека соопштение од ЛФ ако воопшто има.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459

ЧКЕМБАРИ се поклонуваат на споменикот на БИТОСЛКИТЕ бранители...вечна ви слава херои,12 ГОДИНИ НЕПРЕБОЛ

ps.Денес пак интересно гостување во "метрополата" за жал го пропуштив но само ќе кажам Анти медиа и A.C.A.B. и извадени две пароли од кои една за Вејце а другата за членот на Торцида Марко R.I.P.
--- надополнето: 28 април 2013 во 22:21 ---
Чкембари нападнаа случајни минувачи во Градски парк

http://sitel.com.mk/chkembari-napadnaa-sluchajni-minuvachi-vo-gradski-park

Некој да каже нешто повеќе??
Дали е вистина ова, бидејќи Шител не се за верување
Глупости живи на Шител wc !
Немало ништо туку некој по мали деца нешто провоцирале овие нашите вербално вратиле и малку ги збркале и тоа е тоа значи физички контакт со граѓани немало како и никогаш што немало ! Единствено мали проблеми вообичаени со ЕБр ама за детали и расипаниот автобус(доживувањата) на сред Скопје се надевам ќе пишат други челнови што беа на лице место ...

Член од
7 август 2011
Мислења
4.951
Поени од реакции
15.124
goran16ta зошто не дојдовте и на Вардар-Пелистер ? Можевте да искористите и да направите две гостувања во еден ден.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
goran16ta зошто не дојдовте и на Вардар-Пелистер ? Можевте да искористите и да направите две гостувања во еден ден.
Немаа пари да ни платат сендвичи и пиво од ракометниот клуб инаку можеби ќе дојдеше некој :ROFLMAO: за другите детали читај на фан клубот на Рк.Пелистер

Член од
14 април 2010
Мислења
4.696
Поени од реакции
6.063
Абе чкембари зашто го форсирате тоа Битолските бранители , ко божем само од Битола беа тие што ја бранеа државата и во Вејце не беа сите Битолчани имаше и од Скопје, Куманово и М.Каменица, тие не беа битолски бранители туку Македонски бранители, глупо изгледа вака од страна коа ќе се прочита, демек другите што гинеа 2001 не ги почитувате туку само тие од Битола, срамота е оваод ваша страна.
Нека им е вечна славата иако пратеиците ги предаода и убицте нивни ги седнаа во фотељи нардото нема да заборави што тие луѓе правеле пред многу години и како стиганле на тоа место, мада и џабе народот што не заборава кога е прост и кога требаше да се дигне и да не дозволи терорсит да влезат у праламент он си ја свитка опашката и си ќутеше, а тоа беше предавство од самиот народ на тие што загинаа за него.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Абе чкембари зашто го форсирате тоа Битолските бранители , ко божем само од Битола беа тие што ја бранеа државата и во Вејце не беа сите Битолчани имаше и од Скопје, Куманово и М.Каменица, тие не беа битолски бранители туку Македонски бранители, глупо изгледа вака од страна коа ќе се прочита, демек другите што гинеа 2001 не ги почитувате туку само тие од Битола, срамота е оваод ваша страна.
Нека им е вечна славата иако пратеиците ги предаода и убицте нивни ги седнаа во фотељи нардото нема да заборави што тие луѓе правеле пред многу години и како стиганле на тоа место, мада и џабе народот што не заборава кога е прост и кога требаше да се дигне и да не дозволи терорсит да влезат у праламент он си ја свитка опашката и си ќутеше, а тоа беше предавство од самиот народ на тие што загинаа за него.
Немам време односно многу ми се спие ама ај ќе пишам збор два оти ме влечеш за јазик ...
Прво што си пишал со мала буква Чкембари демек нешто сакаш да не понижиш и не ти се допажа сликата ?Не воопшто ворисрање туку е убаво напишано дека се поклонуваат пред споменикот на Битолските бранители значи дека загинатите се од Битола и споменикот е во Битола па за тоа Битолски бранители не знам од каде го извади мубаетот дека само тие ја бранеле државата и шо тие филмот каде го виде тоа пишано или со мувата на капата си или имаш некој грижа но совест што не ги вадат списоците од 2001 па да видиме кој колку ја бранел Македонија сакате по градови по жители итн ...Никој не рече дека дека немаше уште 4 други жртви од други градови туку пак нешто те мачи и не изгледа глупо туку ти испаѓаш безвезен инаку да срамота е оти вие денес не дадовте никаква почит за загинатите на Вејце !

ps.молим те не ме гибај за 2001 оти бев таму видов и се ми е јасно ...

p.p.s.прашање за војводи односно прво честитки за паролата за вејце па сакам да прашам дали имаат споменик во тетово за бранителите од 2001 за дали можеа таму да се поклонат и да ја извадта паролата кога веќе не одат повеќе на натпревари на Тетекс ?Муабетот мие на трибина се вадат пароли а не на калето ...сепак добро е што одадоа почит (y)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.696
Поени од реакции
6.063
Немам време односно многу ми се спие ама ај ќе пишам збор два оти ме влечеш за јазик ...
Прво што си пишал со мала буква Чкембари демек нешто сакаш да не понижиш и не ти се допажа сликата ?Не воопшто ворисрање туку е убаво напишано дека се поклонуваат пред споменикот на Битолските бранители значи дека загинатите се од Битола и споменикот е во Битола па за тоа Битолски бранители не знам од каде го извади мубаетот дека само тие ја бранеле државата и шо тие филмот каде го виде тоа пишано или со мувата на капата си или имаш некој грижа но совест што не ги вадат списоците од 2001 па да видиме кој колку ја бранел Македонија сакате по градови по жители итн ...Никој не рече дека дека немаше уште 4 други жртви од други градови туку пак нешто те мачи и не изгледа глупо туку ти испаѓаш безвезен инаку да срамота е оти вие денес не дадовте никаква почит за загинатите на Вејце !

ps.молим те не ме гибај за 2001 оти бев таму видов и се ми е јасно ...

p.p.s.прашање за војводи односно прво честитки за паролата за вејце па сакам да прашам дали имаат споменик во тетово за бранителите од 2001 за дали можеа таму да се поклонат и да ја извадта паролата кога веќе не одат повеќе на натпревари на Тетекс ?Муабетот мие на трибина се вадат пароли а не на калето ...сепак добро е што одадоа почит (y)
Абе не сум приметил затоа сум ви го пишал името со мала буква по грешка, ако е затоа немаше Битола со голема буква да ја пишувам не сук јас како тебе искомплескиран.
А за ова побитново и Роберт Петковски е од Скопје па до неговиот споменик од кај што е роден денес имаше слика на сите 8 мина што загинаа во Вејце, нема никаква мува на капта нити имам пак грижа на совест, за мене пак ќе кажам сите се херои што загинале 2001 а и останатите кој биле повредени и сите кој се одзвале на повикот.
А тоа дека не сме дале никаква почит денес не е за срамота па да не ти барам пароли од предходните години секој пат се вадело кога сме имале утакмица на тој ден.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Абе не сум приметил затоа сум ви го пишал името со мала буква по грешка, ако е затоа немаше Битола со голема буква да ја пишувам не сук јас како тебе искомплескиран.
А за ова побитново и Роберт Петковски е од Скопје па до неговиот споменик од кај што е роден денес имаше слика на сите 8 мина што загинаа во Вејце, нема никаква мува на капта нити имам пак грижа на совест, за мене пак ќе кажам сите се херои што загинале 2001 а и останатите кој биле повредени и сите кој се одзвале на повикот.
А тоа дека не сме дале никаква почит денес не е за срамота па да не ти барам пароли од предходните години секој пат се вадело кога сме имале утакмица на тој ден.
Не знам оти бараш влакно во јајцето ако одадеме почит оти сме одале ако не одадеме односно нема парола и вас не ви се наоќа крајот дечко гледај те си ја трибината оти распад систем сте бе ејјј тој ми се фатил оти пишело Битолски на објавата на фб :tapp: не знам како да ти објаснам за нас ова злодело шо го направија учките беше диретен удар врз Битола и цела Битола сочустуваше со четирите млади животи што беа масакрирани не знма како да ти објаснам овај терористички чин го сметаме за како наш најголем битолски бол и удар врз нас после ова гореја куќите и дуќаните албански во Битола ...Не знам оти го споменуваш починатито од Скопје дека имало слика на гробот од сите шо има тоа со муабетот шо треба сега на гробот од битолчаните да му речиме да стават слика од сите ?Дечко да ти појснам денес н.г.Чкембари се поклони пред споменикот на македонските бранители од 2001 во Битола кој изграден пред неколку години и на него се напишани имињата на сите Битолчани што го дадоа својот живот за татковината не знам дали треба да му се лутиш сега на скулпториот и општината што не ги напишале сите деведесет и кусур што погинаа во 2001
Дај прекини со глупостите кога не ги знаеш работите не се мешај оти стануваш смешен овде темата е навивачки групи за Вејце и 2001 имаш други теми инаку за паролите за џабе вие уште сто да извадите ...
--- надополнето: 28 април 2013 во 23:40 ---
p.s.утре повеќе оти сега ќе легнувам :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom