Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве мое искуство ќе ти кажам имам јас дома две кенди купени скоро 6-7 месеци и верувал или не да ја измијам гумата е како нова и од толку 7-8 месеци возење секојдневно бидејќи одам на работа само околу 4-5 пати дали ми се има дупнато гумата значи јас сум презадоволен од Кенда гумите еве сега си земав за офроад кенда гуми нови веќе скоро 2 недели ги возам 3 пати бев на водно и сега за сега сум презадоволен ... јас би ти препорачал има гуми кенда и за околу 590 денари за на асвалт + 250 денари ти е внатрешна кенда гума ќе ти биде супер но сепак види си ти размисли си ... и со кенда гуми не би рекол дека е џабе е сега освен ако не возиш во скршено шише директиваЃабе.Од кај Арсо официјалниот увозник на Drag велосипеди во Македонија купив Schwalbe Black Jack 1200 денари и CST 400-500 денари.Уште на првото возење од Schwalbe-от ми испадна сајлата што ја одржува конструкцијата на гумата и која што ја држи во бандашот.Ја заменив со ист модел но не ја испробав.Скоро после 6 месеци од купувањето земав да ја испробам.После првото возење истиот проблем и сега така ми стои.Во мисла сум старата предна Kenda да ја заменам со Rubena но треба да подсоберам малку пари.
По железарии јас си купувам вака штрафови, 1/2/3 денари еден.Дали некој знае кај има да се купат вакви штрафови потребни ми се или некој да не има да купам...Прегледај го приврзокот 62894
Па нели ќе возеше offroad ?? Се предомисли а ??Што мазни гуми да земам за низ град за мојов?
http://www.scott-sports.com/global/en/products/221760/aspect-50/#.UXvlxaJztZA
Ова се сега кои ги имам: Kenda K901F, 26 x 2.1, 27TPI
Да, off road повеќе ќе биде летово. Сега за сега само по улици го возам и сакам да имам плус мазни гуми. А и ќе ги мењам, зависи каде ќе идамПа нели ќе возеше offroad ?? Се предомисли а ??
Ѕирни во Бајкмаркет, имаат Continental и Kenda со Ок цени. Ако сакаш нешто подобро имаш Maxxis во Пробајк и Schwalbe во Бајкстоп, се разбира малку поскапи. Ако ти е само за низ град не ти е многу битно која ќе ја возиш.![]()
вакви со округлеста глава се?...По железарии јас си купувам вака штрафови, 1/2/3 денари еден.
Јас зедов Rubena Flash за низ град по 300 ден. од гума. Апсолутно немам никаква забелешка за гумата досега, претходно возев Specialized и не осетив никаква разлика.Да, off road повеќе ќе биде летово. Сега за сега само по улици го возам и сакам да имам плус мазни гуми. А и ќе ги мењам, зависи каде ќе идам![]()
Од каде ја зема?Јас зедов Rubena Flash за низ град по 300 ден. од гума. Апсолутно немам никаква забелешка за гумата досега, претходно возев Specialized и не осетив никаква разлика.