Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.431
@Bojann на Ибра му треба тренер , нека ти текне Мурињо што направи од Дрогба и нека ви текне на сите како ја имаше поставено играта на цел тим и на средината и на крилните играчи , игра која на Дрогба му донесе две феноменални сезони во Челзи , од него направи еден од најдобрите напаѓачи во светот ( сеуште го немаше тој статус ) , со други зборови на Дрогба му беше сервирана формација која беше соодветна на неговиот начин на игра .
Тоа е проблемот за Ибра , Интер нема игра која ке ни овозможи Ибра да го видиме во неговото најдобро светло .
И Дрогба е проблематичен карактер , знае да влезе во конфликт со тренерите , тие проблеми ги имаше и во Марсеј а и сега во Челзи , али кога си отиде Мурињо Дрогба плачеше како мало дете што мене Се ми кажува за тој тренер .

Некои постираа дека доколку Мурињо дојде во Интер ке влезе во конфликт со Ибра знаејки ги и двајцата какви карактери се , јас го мислам спротивното , доаѓањето на Мурињо во Интер за Ибра ке биде најдобриот момент во неговата кариера , зашто моментално Интер со овој начин на игра ни пола од целиот потенцијал што го поседува Ибра не го искористува и затоа тврдам дека многу ке се погреши доколку Ибрахимович биде продаден .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Inter Milan are drawing up a new contract for veteran goalkeeper Francesco Toldo. Now 36, Toldo has only played six games this season, but will soon be offered a new two-year deal, says Controcampo.

Не можам да го гледам Толдо на клупата. И покрај тоа што има 36 години (што не се мн за голман) мислам дека кај и да игра би бил во прв тим.

Толдо треба да си замине од Интер, за си ја заврши својата кариера во тим каде што ќе биде стартер и ќе биде многу покорисен одошто во Интер. Лацио би била одлична дестинација за Толдо. Балота е добар на гол линијата, но на нафрлени топку од центаршут или корнет не знае да истрча. Тоа е еден ог главните проблеми зошто Лацио оваа сезона не обезбеди место во Европа.
Не можам да замислам заминување на Толдо од Интер, ми беше еден од омилените играчи но сепак тоа е најдобро за него. Барем на позајмица.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Syn se slozuvam so tebe deka Mancini neznae da go izvadi maksimumot od Ibra, i deka celata taktika voopsto ne mu odgovara. no i jas naglasiv deka nedostatokot na igraci od sredeniot red mu ja oteznuva zadacata a za toa e Kriv Mancini koi glumi ludilo so Kivu kaka organizator na igrata ili levo krilo.

I jas sum megu tie koi velat deka Murinjo ke go nabrka Ibra. Mozebi nema da go prodade ama ke sedi na klupa dokolku prodolzi da se odnesuva kako sega, Murinjo ne trpi mnogu avtoritet i ne bara igraci koi imaat ime, bara vistinski borci koi se podgotveni da izginat na terenot. Ako Ibrahimovic igra vo vakva losa forma pod vodstvo na Murinjo veruj deka odma ke go sedne na klupa.

No da ako se Ibra go promeni odnesuvanjeto i stane timski igrac bi trebalo da se sluci nesto mnogu loso toj za da zamine od Inter.

vidi samo kolku nastapi imase ibra pod vodstvo na Kapelo

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
абе ибра е супер оваа сезона буквално сам ги носеше интер не е човекот супермен . а долго време ја влечеше повредата на коленото , не треба да си оди , што се однесува до себичноста и во тој поглед напредуваше речиси сите голови на круз беа негови асистенции , а и кога игравме со играч помалку помагаше и во дефанзива ( добро барем мене така ми се видело кога ги гледав натпреварите ) а проблемите со манчини никој не знае што му рекол , нормално уште еден обид да се дестабилизира интер од медиумските марионети на милан и јубе , . иначе и бојан и syn се во право да беше друг тренер кај ке му беше крајот на ибра ,
следно ѕверот аквафреска сам ги спасува каљари , и да си одат креспо или круз нема зима за интер во нападот.

С

Спенсер

Гостин
пеер размисли малку, кој вреди повеќе, ИБРА или КВАРЕЖМА+ДИЕГО??? јас мислам КВАРЕЖМА и Диего, а 60мил е СУПЕР цена за Ибра, мисалм дека без размислување треба да го шитнат Ибра,позз

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Moре нека дојдат кварезма и диего,па ќе се снајдеме некако и без ибра:)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Знае некој прв состав за попосле?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Знае некој прв состав за попосле?
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 4 Zanetti; 19 Cambiasso, 26 Chivu; 5 Stankovic; 9 Cruz, 45 Balotelli.
До некаде очекуван состав. Повторно Хименез го нема во прв тим.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Се нервирам кога ќе видам дека Матераци и Бурдисо се прв состав а Киву место таму кај шо треба игра у средина

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Значи кога ке го видам Круз во составот не ми се гледа фудбал зошто се Креспо и Суазо кој по се го земавме само Милан да не го земе
По крајот на сезоната едно очекувам да си оди орелот Манчини

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.431
Феноменално , во средината играат Камбиасо , Занети , Станкович и еден од најдобрите средни играчи во светот , накреативниот плејмејкер кој е мета на најголемите светски гиганти , веке знаете за кого станува збор . . . . . Киву .

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Којзнае што намислил Манчини.
Ајде, останува да видиме...

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Водите 1:0 курз стрелец на голот...Балотели најак е

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.431
Се повреди Балотели ? И која е логикава , Балотели - Цезар замена . . . Omg omg omg . :kesa:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Се повреди Балотели ? И која е логикава , Балотели - Цезар замена . . . Omg omg omg . :kesa:
Премногу офанзивни бевме по се изгледа по голот мора малку да појачаме дефанзивата:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom