N
Nessa Alcarin
Гостин
Црни памучни маици?
Само не ме праќајте на Шутка.
Со натписи од бендови или најобична црна маичка? Во ГТЦ во Југотон имаше со натписи од бендови.Црни памучни маици?
Спроти влада има продавница за спортска опрема (баш спроти влада е) јас од таму тие што ги купив пред 3 години ги убив од користење и сеуште ги користам и не се замирисуваат ич. 450 денари ги земав. Иначе имаш и поскапи со стегачи за зглобови али испод 900 не се тие. Имаш и во гет реди (на раскрсницата за накај европски универзитет во центар)Убаво поставени и квалитетни ракавици за кревање тегови (нешто вакво) во Скопје?
Фала што пиша, јас веќе најдов ама заборавив да пишам. Земав од Pride, продавницата им е кај Нова Железничка, спроти централата на One, вакви кожни, убаво поставени во комбинација со растеглив материјал одозгора и стегачи за зглобови беа 750 денари. Изгледа цените на сајтов не им се сменети, во продавницата сите модели им беа по 700-750 денари и сите беа со стегачи за зглобови.Спроти влада има продавница за спортска опрема (баш спроти влада е) јас од таму тие што ги купив пред 3 години ги убив од користење и сеуште ги користам и не се замирисуваат ич. 450 денари ги земав. Иначе имаш и поскапи со стегачи за зглобови али испод 900 не се тие. Имаш и во гет реди (на раскрсницата за накај европски универзитет во центар)
Види во некоја скејтерска продавница провери.
Некој ваков тип на каиш ( значи не со дупчињва него баш вака што се стегнува како на сликава ) по можност во аеродром некоја продавница ако знаете ?
Hugo Boss има на улица Македонија, можеби ќе го најдеш истиот
Некој ваков тип на каиш ( значи не со дупчињва него баш вака што се стегнува како на сликава ) по можност во аеродром некоја продавница ако знаете ?
Не мора. Може да е и со штрафти и долги ракави.мора да биде скроз бела и на кратки ракави ???
не ги барај, срање личатПрегледај го приврзокот 62898
еве вакви сакам каде можам да најдам?
:O зошто? мене многу ми се допаѓаатНе мора. Може да е и со штрафти и долги ракави.
--- надополнето: 28 април 2013 во 20:22 ---
не ги барај, срање личат