Д
Дамјан_Amstaff
Гостин
Вратило, склекови ,стомачни и пропаѓања (dips)
Тоа ми е целта овие 3 месеци,полека но сигурно стигам до тоа .Зошто не си го одржа зборот? Што те спречи? Иначе за дефиниран не треба 3 години, проблемот е што природно си почнал од многу лоша состојба. Претпоставувам дека не сакаш убаво да се издефинираш заради тоа што се плашиш од катаболизмот и да не ја изгубиш мускулната маса која што си ја стекнал. Мој предлог би ти бил да заборавиш на тоа и да се издефинираш убаво, барем да стигнеш до 7-8% масти па потоа полека накачувај % на масти и гради мускулна маса, ќе имаш повеќе контрола.
Diced to the sock е термин на англиски како исчистен како стаклоStef Bachatero
што е финтата со видеото? Ептен ме мрзи да го гледам, ај штракни на тастатурата.
Nozete mi se mnogu jaka muskulna partija, gi vezbam krvnicki, vo nekoja naredna prilika ke gi slikam I ke postiram do kade sum so niv, sepak mnogu e tesko da se izednacat vo odnos na gorniot del na teloto..DANTE
Нозете ги запоставуваш или лошо се гледа на сликава? Некако мали за разлика од горниот дел кој одлично напредува, продолжи така.
Дојди кај мене да видиш како се градат нозеNozete mi se mnogu jaka muskulna partija, gi vezbam krvnicki, vo nekoja naredna prilika ke gi slikam I ke postiram do kade sum so niv, sepak mnogu e tesko da se izednacat vo odnos na gorniot del na teloto..