- Член од
- 24 јануари 2013
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 12
Ах овие колена, јас уште мака си мачамШто како каде, да го снимам коленото ? упут ова она што ми треба ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах овие колена, јас уште мака си мачамШто како каде, да го снимам коленото ? упут ова она што ми треба ?
Каква снимка ти треба? Магнетна резонанца? Што проблем имаш? Си бил на специјалист околу проблемот?Што како каде, да го снимам коленото ? упут ова она што ми треба ?
чеј да го видам јас ќе ти кажам шо треба.......кажвај шо е маката да ти кажам шо ќе ти речат доктуриштава нашиШто како каде, да го снимам коленото ? упут ова она што ми треба ?
уф... би сакала да го споделам и моето искуство и барам советвчера дома вежбајќи лошо се свиткав странично и коленто осетив ми крцна ненормална болка осетив...Неможев да си ја подрмднам ногата потоа ме однесоа во болницата едвај и рекоа дека немам ништо скршено. Денес отидов на ортопедија имав много оток ми правеа пунквија 2 шприца крв ..... изгледа имам скинето некој лиманет ...или како што рече докторот некој дел од пателата ......Сега треба да правам магнетна резонанца во вторник и ке се утврде точно што е ... докторот ме исплаши ми рече:ако куртулисаш од операција ке имаш среќа .....многу ми е страв затоа што знам еден другар правеше операција ради лигаменти и потоа многу болки имаше неможеше да спие од болка...Уф ве молам дај ми некој совет ... се таму ми е паметот повеќе психички ке се уболам
![]()
Huhuh i ja da se pozalam xD
Ima dosta vreme otkoa se imam udreno bas poslem udarot kolenoto duri od toas mi krcka.. i dodeka idam osekjam taka neso kao da se lizga t.e krcka..maticnata koa ja prasav slucajno informativno mi rece istegnata mi bila rskavicata i ligamentite optovareni od udarot.. mi prepisa nekoi si tableti, ali kaj moze tableti da pomognat za takvi stvari? Sovet nekoj?![]()