Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се напрај "saved game couldnt be loaded" и не ми се уклучуват сејвот. Имав бекап сејв, само сега ко ќе пробам да го уклучам се полни до пола и се закочвит цел компјутер. Решение?!

Ми се напрај "saved game couldnt be loaded" и не ми се уклучуват сејвот. Имав бекап сејв, само сега ко ќе пробам да го уклучам се полни до пола и се закочвит цел компјутер. Решение?!
Сјебан ти е сејвот .... и мене така ми се направи и не може да се поправи доколку не ти е оргинал играта , ако ти е оргинал се праќаше на една страница тој сејвот и ти го средуваа од таму .

Сјебан ти е сејвот .... и мене така ми се направи и не може да се поправи доколку не ти е оргинал играта , ако ти е оргинал се праќаше на една страница тој сејвот и ти го средуваа од таму .

Не , не, то ми е јасно, и предходно ми се имат случвено. Друг е проблемот, имав напрено бекап сејф, за секој случај, и сега ко ќе пробвам да го лоадирам ми се закочвит цел компјутер.

Не , не, то ми е јасно, и предходно ми се имат случвено. Друг е проблемот, имав напрено бекап сејф, за секој случај, и сега ко ќе пробвам да го лоадирам ми се закочвит цел компјутер.
Е тоа незнам ..

Пошо со 13кава ништо работава, да фрли некој добар торент за 12кава? :)

Ајде вака... Вие ми напишете еден тим, а јас ке го прегледам тимот, ке поставам некои цели кои ке треба да ги исполнам во наредните 5-6 сезони па зошто да не и во наредните 10... Ајде да ја поиграм пак играва :)

Ајде вака... Вие ми напишете еден тим, а јас ке го прегледам тимот, ке поставам некои цели кои ке треба да ги исполнам во наредните 5-6 сезони па зошто да не и во наредните 10... Ајде да ја поиграм пак играва :)

Играв јас со Дњипро, само ми се коруптира сејвот. Иначе е доста интересно, имаш солиден тим, играш Лига Европа, но треба доста да се измачиш за да го стигниш Шахјтор. Играв 4 сезони, веќе почнав да ја намалувам разликата, но како шо кажав погоре, ми се сјеба сејвот.

Ме интересира дали има некој пач за 12кава со новове трансфери и ако има би го замолил истиот да ми го прати,Благодарам однапред!!

Десно крило до кај 5-6милиони макс !
За тим кој се наоѓа 4-6то место во топ лигите ми е ирачов.Само за таму стално сум мањак

Почнав пред саат и ситно со Кардиф да играм. Чемпионшип...
Солиден им е тимов, мада тешко да купам некое детенце, морав на позајмица да земам. Ги земав Ларнел Кол и Погба од Јунајтед ( без трансфери нови играм ). Арсенал ми станаа parent club и ми го дадоа Чемберлејн на позајмица без да го побарам, а им го побарав и веднаш ми го дадоа Џенкинсон али тој нејќе да дојде гомното. А да, ме викнаа да глеам утакмица помеѓу трајлисти ( trialists ) и зедов детенце едно солидно за беспари Чарли Рис.. Како и да е ваљда ќе поминам у прва лига ако не ми се ебат играчиве.

Пријателските ми се четири победи и еден пораз ( вкупно пет значи. Дадов 12 и примив 6 гола... ќе барам уште некој за одбрана мада не верувам дека ќе најдам.

Што е финтата со 13кава по торенти ? Ја има некој симнато и да работи ?
Ај ако не па оставете ми на ПП добро торентче од 12ка ..

Покрај Ларнел Кол и Погба од Јунајтед ги зедов и Мајкл Кин и Фрајерс ( ептен добри играчи, одма се наметнаа ), Aрсенал ми го дадоја Џефри, а го имам на позајмица и Сусо. Ларнел Кол и Кин ги платив така да од зимскиот трансфер период се мои. Погба и Чемберлејн си одат на крај на сезона ( освен ако не успеам да го земам Окс ), Сусо, Џефри и Фрајерс во зимскиот трансфер период најверојатно ќе си одат... Џефри сигурно! За останативе двајца ќе гледам да им продужам.

Лигата почна супер, првиот натпревар тепав 2-3, наредните два нерешени али после тоа крена низбрдо се... 14 одиграни имам. 5/4/5 со гол разлика од +1 ( 21/20 ). Без пораз сум последниве 4 утакмици со дадени 10 а примени 3 гола. У третата рунда на лига купот против Челзи паднав и ја испробав нивната автобус тактика шо се покажа како солидна. Ми дадоа гол на крај на прво полувреме и во 75та морав да се отворам и да ги нападнам. Им дадов гол во 82ра, но доцна беше за затворање и во 83та влезе Дрогба и ми даде гол... а имав шанси со оглед на тоа дека голманот ми одбрани пенал.

На табела сум 14ти со 6 бода позади плејофот ( трето до шесто место ), треба да се одиграат уште 32 натпревари така да раат сум, ќе бидне нешто оти формава моментално им е страва!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom