mRnO
И по mRnO,mRnO
Зашто да не го отпушти? за да прави топло-ладно секоја сезона? од готово вересија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаме право на само 1 кикс.. Но не верувам ни Рома да одигра перфектно до крајот и покрај полесниот распоред. Ако успееме да извадиме најмалку по бод со Милан и Фиорентина а другите кои се смеаат за полесни натпревари ги добиеме џабе и е на Рома и ако извади максимум до крајот..Уф...мене не ми е толку страв од Фиорентина колку од Милан...иако се труби тие секогаш знаат да изненадат кога не треба
Имаме право на само 1 кикс.. Но не верувам ни Рома да одигра перфектно до крајот и покрај полесниот распоред. Ако успееме да извадиме најмалку по бод со Милан и Фиорентина а другите кои се смеаат за полесни натпревари ги добиеме џабе и е на Рома и ако извади максимум до крајот..
Како е распоредот до крај на Рома?
Интер игра со:
Inter - Fiorentina
Torino - Inter
Inter - Cagliari
Milan - Inter
Inter - Siena
Parma - Inter
Не смее да се потценат во никој случај. Но мислам дека и со Фиорентина нема да е мн лесно. Главна цел на Фиорентина е освојување на 4то место и пласман во лига на шампиони па ќе има тешка борба.фиорентина не би требало да бидат сериозен проблем тука повеќе ке игра улога заморот и неискуството иако ке биде многу тежок натпревар . торино , каљари и сиена не смее да се помисли на кикс .
е сега милан ...кога милан би бил сигурен во лш тогаш воопшто не би се плашел ама сега ке биде опасно . тука никогаш не играла улога формата, местото на табелата ..... мотивацијата на тој ден , еден потег може да реши дербито и може секако да заврши . и за крај парма .. незгодна екипа , терен кој по традиција е тешко освоив за интер ( исто како венеција , удине , олимпико ) се што ке каѓам е дека ако останен на овој натпревар да ја решаваме титулата тешко нас и на нашите нерви ...
Не што ќе сум задоволен, ПРЕЗАДОВОЛЕН ќе сум да освоиме две титули. Лига на шампиони освојува само еден тим секоја сезона, па претежок е патот до титулата макар и со Мурињо.Треба да се свати дека тимот и навивачите не се задоволуваат со освојување лига...да за тоа е доволен Манчини,ама лига на шампиони е тоа што се бара од тренерот на Интер,а Манчини нема толкави капацитети