Свесен сум за тоа; Само ве известувам што пишуваат медиумите.
ne nemav nisto protiv tebe stavot mi bese nasocen kon vesta objavne od nekolku mediumi.
Morati povtorno negirase deka pregovara, ima malo intervju objaveno na oficijalnata strana
Sto se odnesuva do AGUERO ILI MESI, jas bi go iuzbral Aguero, mozebi seuste ne e dokazan kako mesi no sega ke vi go objasnam moeto mislenje.
Prvo Aguero bi ne cinel mnogu pomalku, i da ne saka Atletiko da se otkaze klauzulata ne mu e enormno visoka, 55 milioni evra e, Mesi ispod 100 ne e garant.
Vtoro me plasi Mesi da ne stane noviot Ronaldo, deckoto stana mnogu osetliv na povredi i toa na edna ista, zadnata loza, ovaa mu e vtora vo sezonata a mislam treta ili cetvrta voopsto. Mesi i Ronaldo imaat ist razvoj na karierata dvajcata bile premnogu slabi i odedmas se razvivaat preprzo i premnogu. i da ne se tocni konstaaaciite na Brazilskiot doktor deka go klukale Ronaldo so steroidi sepak me zaplasuva. Se pojavi i spekulacija za Mesi sto bese ekspresno negirana od tatko mu.
Treto ke dojde Ronaldinjo i nema smisla da im gi zemem dvete zvezdi na baras - ova e mala sala.