Предлог за филм со кратка рецензија

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Кој е љубител на хорори/трилери треба да го погледне Shutter обавезно :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.116
Поени од реакции
1.697
За кој не го глеал Night at the Museum обавезно да го глеа филмот е смешки

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Што ти беше толку смешно во него бе другар?

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
За кој не го глеал Night at the Museum обавезно да го глеа филмот е смешки
:eek:ftopic: Што знам, мене тој филм не ми беше ама ич смешен...Јес да ги обожавам Бен Стилер и Овен Вилсон, ама филмот ми беше некако без везе...:toe:

Он Топик - Денеска го глеав Ghost, со Деми Мур и тој хмм во главна улога, познат глумец ама ич не ми текнува како се викаше, многу добро филмче, драма, романтика, натприродно, комедија - се во едно...стварно добро филмче кое вреди да се гледа (иако е од далечната 1990 година :icon_lol:)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
:eek:ftopic: Што знам, мене тој филм не ми беше ама ич смешен...Јес да ги обожавам Бен Стилер и Овен Вилсон, ама филмот ми беше некако без везе...:toe:

Он Топик - Денеска го глеав Ghost, со Деми Мур и тој хмм во главна улога, познат глумец ама ич не ми текнува како се викаше, многу добро филмче, драма, романтика, натприродно, комедија - се во едно...стварно добро филмче кое вреди да се гледа (иако е од далечната 1990 година :icon_lol:)
Патрик Свејзи.
Нема којзнае каква комедија тука пријателе:):helou:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Children of Men

Фантастичен филм, со незаборавна и неповторлива приказна. Дејствието е сместено во не така далечна иднина, човештвото е на колена. Филмот спаѓа во жанрот си-фи но не, нема да видите вонземјани, :)))... тука прсти има вмешано некоја виша сила, која го казнила човекот. Да не ја откривам понатака приказната, задолжително погледнете го филмот. Ќе ве импресионираат, глумата на Клајв, одличната фотографија и емоциите кои ќе ги чувствувате за време на филмот, но и после завршувањето на истиот. Само едно не ми е јасно, како филмов не доби Оскар.

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Vo pravo si, toa e tragedija, jas ke zaplacev na toj film, i mislam deka na nikoj ne moze da se smee na takov film.
Дада, филмот е тажен...ама имаше и некои моменти на кои не можев да не се насмеам :smir:

Патрик Свејзи.
Нема којзнае каква комедија тука пријателе:):helou:
Даа, Патрик Свејзи беше :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
88 minutes
филмчето е значи стварно! онака со убивања, не е хорор...незнам што е
The Guardian
мн добро филмче, со Ashton Kutcher, со спасувачи е само на крај е малце тажен али...али би го глеала и 100 пати

Член од
20 февруари 2008
Мислења
57
Поени од реакции
1
21 ; Norbit ; Enemy of the State i What Happens in Vegas. Проверено добри

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
All King's Men politicko-filozovski film.Tezok za varenje ama ima nenormalni recenici i vistina vo istite...:wink:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976
the mummy tomb of the dragon emperor
добар филм

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
Deux jours a tuer (2008)

Секој што сака сериозни филмови, филмови кои раскажуваат за животот и онаа среќа на која сме заборавиле. Ова е еден од оние "тешки" филмови, со цврста содржина и со голема поука. Филм кој ќе те натера да се оттргнеш од лицемерието и да се посветиш во животот на оние кои навистина те сакаат.

Француски филм, кој е еден од најдобрите кои ги имам гледано. Знам дека по интернетов тешко е да најдеш некој ваков, но ако го најдете со било каков превод, ако сакате сериозен филм, одма спуштете го. Прекрасен во секој поглед.
Оцена 10/10.

Kajgana Shop

На врв Bottom