ftopic: Што знам, мене тој филм не ми беше ама ич смешен...Јес да ги обожавам Бен Стилер и Овен Вилсон, ама филмот ми беше некако без везе...За кој не го глеал Night at the Museum обавезно да го глеа филмот е смешки
Патрик Свејзи.ftopic: Што знам, мене тој филм не ми беше ама ич смешен...Јес да ги обожавам Бен Стилер и Овен Вилсон, ама филмот ми беше некако без везе...
Он Топик - Денеска го глеав Ghost, со Деми Мур и тој хмм во главна улога, познат глумец ама ич не ми текнува како се викаше, многу добро филмче, драма, романтика, натприродно, комедија - се во едно...стварно добро филмче кое вреди да се гледа (иако е од далечната 1990 година )
Vo pravo si, toa e tragedija, jas ke zaplacev na toj film, i mislam deka na nikoj ne moze da se smee na takov film.Патрик Свејзи.
Нема којзнае каква комедија тука пријателе:helou:
Дада, филмот е тажен...ама имаше и некои моменти на кои не можев да не се насмеам :smir:Vo pravo si, toa e tragedija, jas ke zaplacev na toj film, i mislam deka na nikoj ne moze da se smee na takov film.
Даа, Патрик Свејзи бешеПатрик Свејзи.
Нема којзнае каква комедија тука пријателе:helou:
Го гледав пред некој ден и не ми остави некој посебен впечаток.Првиот и вториот дел се многу подобри.the mummy tomb of the dragon emperor
добар филм