Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
ZMA нема во цело Скопје еј цццц (n)
Незнам што толку ја форсирате ЗМА, инаку имав напишано како да си направите сами ЗМА, ако толку ти дошло до ЗМА еве ти процедурата
30мг цинк 450 мг магнезиум и по правило колку што знам беше 10.5 мг Б6 за мажи
Препорачана доза за женски мислам дека е 20мг цинк, 300мг магнезиум, 7мг витамин б6

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Дај препорачајте ми некој суплемент за да кренам мускулна маса, исхраната ја средувам полека се трудам правилно да биди. Да има добар ефект суплементот и да не биди многу скап..

Може ли монохидратов да го пијам измешан во сок за растварање (Ино Спектар) ?

ZMA нема во цело Скопје еј цццц (n)
Како што спомна МајМуН ништо страшно слободно скокни си до аптека и побарај ги, ги имаш еден куп нема да те фати повеке од 1000 денари и тоа и најскапите да ги купиш

Дај препорачајте ми некој суплемент за да кренам мускулна маса, исхраната ја средувам полека се трудам правилно да биди. Да има добар ефект суплементот и да не биди многу скап..
Не очекувај чудо, дека со суплемент ќе кренеш бог знае колку на мускулна маса. Земи си ко за почеток креатин монохидрат доволно терај си со исхраната треба да имаш ефект. Монохидратот ти е ефтин а ефектот според мене е задоволителен. Е сега има појаки работи али тие ти се за понатаму, особено недозволените,

Кај да најдам добар глутамин?
Го има кај нас од Optimum Nutrition?

41VuCZ%2BmPjL._SY450_.jpg

Не очекувај чудо, дека со суплемент ќе кренеш бог знае колку на мускулна маса. Земи си ко за почеток креатин монохидрат доволно терај си со исхраната треба да имаш ефект. Монохидратот ти е ефтин а ефектот според мене е задоволителен. Е сега има појаки работи али тие ти се за понатаму, особено недозволените,

ultimate-nutrition-muscle-juice-2544-gainer-5lbs.jpg

Ваков протеин 1600 ден е во теретанава кај што одам, би ме кренал барем 3-4 кила? Дали има некој искуство со ваков протеин да дај совет?

Прегледај го приврзокот 62737

Ваков протеин 1600 ден е во теретанава кај што одам, би ме кренал барем 3-4 кила? Дали има некој искуство со ваков протеин да дај совет?

Ова гејнер, не протеин.

Дали и колку ќе те крене зависи од тоа колку храна ќе внесуваш во склоп на гејнерот.

Ова гејнер, не протеин.

Дали и колку ќе те крене зависи од тоа колку храна ќе внесуваш во склоп на гејнерот.
Се трудам да внесувам квалитетна храна, ако е така ќе ја остварам целта?
Вежбам 3 дена неделно
Гради- бицепс
Грб -трицепс
Рамена - Нозе

Се трудам да внесувам квалитетна храна, ако е така ќе ја остварам целта?
Вежбам 3 дена неделно
Гради- бицепс
Грб -трицепс
Рамена - Нозе
Фрекфенцијата не ти е доволна.
За да набиеш маса почни да вежбаш што е можно повеќе на компоунд вежби (чучњеви,мртво,бенч прес,вратило,разбој) остај изолациски вежби и намали ги на 2 и зголеми ја фрекфенцијата на тренингот на 4-5 пати неделно.
Пример Push/Pull/Legs 1-2 дена одмор и од почеток пак.

Прегледај го приврзокот 62737

Гејнеров нема шанси да те крене 3-4кг. Во најдобар случај ќе качиш 1-1,5кг.
Jas go imam koristeno ovoj gejner i ne e losh!So kantata od 4.75 kg kaciv 9 kg za eden mesec koga go piev gejnerov no i mn jadev ! xD :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom