Лани беше Лепа Брена...Напомена: Лани гласавме и победија Продиџи, го донесоа Здравко Чолич.
Има гласање за годинешниов Пивофест кој да биде дел од културно-забавната програма
тука pivofestival.mk
за овие може да се глас ,ама само за еден од понуденото може да се гласа
- Архангел
- Легијата
- Бајага
- Плави Оркестар
- Прљаво Казалиште
- Галија
- Дисциплина Кичме
- Дивље Јагоде
- 2 Chellos
- Swedish House Mafia
- Дејан Петрович & Оркестар
- Горан Брегович & Оркестар за свадби и погреби
- Дино Мерлин
- Бебек & Тифа &Ален
- Џибони
- Antonia Morena & Tom Boxer
- Јелена Розга
- Даниела Мартинович
- Владо Јаневски
- Калиопи
- Дуке Бојаџиев
- Каролина Гочева
- Елена Ристеска
- Сузана Гавазова
- Звонко Богдан & Оркестар
- Халид Бешлич
- Жељко Самарџич
- Едо Маајка
- Phill Hartnoll (ORBITAL)
- Carl Cox
- Donald Minot - Tribute to Bob Marley
Во право си, ја промашив годината. Во тој случај оправдано е. Извинете пивофест моја грешка, супер сте, све ви е простеноТолку ориентација имаат луѓево.
Нема Дино Мерлин пошо муслиман е и не пие алкохол,т.е забрането му е и го почитува тоа,а не ле пак да биде причина за опивањеПрљаво Казалиште, Бајага и Владо Јаневски, додека пак најмалку верувам дека Дино Мерлин би сакал да учествува во вакви фестивали
Тоа провинцијалците од другиве градови...Lani na pivofest bukvalno pljuvaa i povrakaa na mene decrlana neizzivean bre jok, vise ne ma koj sakal dosol!
За пивофест е најубаво и никој не може да ме убеди дека не е и му фали нешто.jas ebv na poslednite dva znaci lani i preklani i ne mislam da se turkam godinava,
A be arno si bev na koncert na Zeljko vo Boris Trajkovski za meraci. Lani na pivofest bukvalno pljuvaa i povrakaa na mene decrlana neizzivean bre jok, vise ne ma koj sakal dosol!
TИсигурно си од ПП. Јас за да најдам место требаше годинава да дојдам и да ги слушам некои што у живот не сум ги слушнала ,ајде тоа , па да седам на еден штан до 17ч до 23ч кога пее некој за кој сум дошла....Но веј, на што ти личам, на робот? дека е добро и организација и спектакл --је, ама нашиов народ не е до толку цивилизиран....За пивофест е најубаво и никој не може да ме убеди дека не е и му фали нешто.
За да ти биде убаво на пиво фест треба да си најдеш убаво место каде нема од тие глупаци ,гужви и слично а за тоа место треба порано да дојдеш или резервираш некоја маса по штандови а ги има многу со убав поглед кон бина