Сингл, повеќе години?

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
А бе вие да не сакате да го жените? види прашања што му поставувате :pos:
немојте ќе зацрните некоја момичка, ни крива ни дужна
Зошто да зацрнат? Не умрел некој па да се во црнина.

Член од
17 април 2013
Мислења
95
Поени од реакции
187
Чудно, не го спомна голи оток. Тоа беше неизоставен збор во сите досегашни твои постови:)
Мојот беше дека треба да одиш на психијатар :pipi:ама сега имаш голем напредок од кога ти го пишав советов, сега директно во лудница :) Инаку, на исти ден сме се регистрирале на форумов, ама гледам дека слабо те лајкуваат, исто како и во реалниот свет :)

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Мојот беше дека треба да одиш на психијатар :pipi:ама сега имаш голем напредок од кога ти го пишав советов, сега директно во лудница :) Инаку, на исти ден сме се регистрирале на форумов, ама гледам дека слабо те лајкуваат, исто како и во реалниот свет :)
Баш ми е гајле ако слабо ме лајкувале :) Ништо не ми значи тоа.

Член од
17 април 2013
Мислења
95
Поени од реакции
187
Баш ми е гајле ако слабо ме лајкувале :) Ништо не ми значи тоа.
А како очекуваш да имаш девојка, ако не те лајкува? Треба да се лајкувате за да бидете во врска, треба да ти значи тоа..

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
А како очекуваш да имаш девојка, ако не те лајкува? Треба да се лајкувате за да бидете во врска, треба да ти значи тоа..
Тоа може да им значи само на глупите фејсбук зависници кои повеќе се задоволуваат со виртуелни лајкови отколку со дела во живо.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А бе вие да не сакате да го жените? види прашања што му поставувате :pos:
немојте ќе зацрните некоја момичка, ни крива ни дужна
Гледам на две полиња му иде лошо, уште ако речеше дека и дома не го сакаат или дека е сирак, значи стварно ќе беше премногу. Чим не се карале по дома добар е, едно поле исполнето.

Член од
12 јуни 2009
Мислења
90
Поени од реакции
126
Ииии види го ти него бе:D Испадна дека многу знаел,сега тој дели совети кое значело,кое не.... аууу,се испреврте целата тема. :LOL:

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Гледам на две полиња му иде лошо, уште ако речеше дека и дома не го сакаат или дека е сирак, значи стварно ќе беше премногу. Чим не се карале по дома добар е, едно поле исполнето.
Јас сум си задоволен од мојот живот бидејќи знам дека на некои луге им е далеку полошо отколку на мене. Задоволен сум со тоа што го имам.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Јас сум си задоволен од мојот живот бидејќи знам дека на некои луге им е далеку полошо отколку на мене. Задоволен сум со тоа што го имам.
Па ако си задоволен што цмиздриш по форумов дека неможеш да фатиш девојка

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Па ако си задоволен што цмиздриш по форумов дека неможеш да фатиш девојка
Не цмиздрам. Повторно ке кажам ова што го објавив на форумов не е за да се жалам ,него за други луѓе да си ја споделат својата приказна ако се подолго време сингл. Види ми го најпрвиот пост и ке ти стане јасно.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Не цмиздрам. Повторно ке кажам ова што го објавив на форумов не е за да се жалам ,него за други луѓе да си ја споделат својата приказна ако се подолго време сингл. Види ми го најпрвиот пост и ке ти стане јасно.
Аха, ти само сакаше да формираш клуб на ........

Kajgana Shop

На врв Bottom