- Член од
- 17 април 2013
- Мислења
- 234
- Поени од реакции
- 151
Зошто да зацрнат? Не умрел некој па да се во црнина.А бе вие да не сакате да го жените? види прашања што му поставувате
немојте ќе зацрните некоја момичка, ни крива ни дужна
Зошто да зацрнат? Не умрел некој па да се во црнина.А бе вие да не сакате да го жените? види прашања што му поставувате
Мојот беше дека треба да одиш на психијатар ама сега имаш голем напредок од кога ти го пишав советов, сега директно во лудница Инаку, на исти ден сме се регистрирале на форумов, ама гледам дека слабо те лајкуваат, исто како и во реалниот светЧудно, не го спомна голи оток. Тоа беше неизоставен збор во сите досегашни твои постови
Баш ми е гајле ако слабо ме лајкувале Ништо не ми значи тоа.Мојот беше дека треба да одиш на психијатар ама сега имаш голем напредок од кога ти го пишав советов, сега директно во лудница Инаку, на исти ден сме се регистрирале на форумов, ама гледам дека слабо те лајкуваат, исто како и во реалниот свет
А како очекуваш да имаш девојка, ако не те лајкува? Треба да се лајкувате за да бидете во врска, треба да ти значи тоа..Баш ми е гајле ако слабо ме лајкувале Ништо не ми значи тоа.
Тоа може да им значи само на глупите фејсбук зависници кои повеќе се задоволуваат со виртуелни лајкови отколку со дела во живо.А како очекуваш да имаш девојка, ако не те лајкува? Треба да се лајкувате за да бидете во врска, треба да ти значи тоа..
Гледам на две полиња му иде лошо, уште ако речеше дека и дома не го сакаат или дека е сирак, значи стварно ќе беше премногу. Чим не се карале по дома добар е, едно поле исполнето.А бе вие да не сакате да го жените? види прашања што му поставувате
Јас сум си задоволен од мојот живот бидејќи знам дека на некои луге им е далеку полошо отколку на мене. Задоволен сум со тоа што го имам.Гледам на две полиња му иде лошо, уште ако речеше дека и дома не го сакаат или дека е сирак, значи стварно ќе беше премногу. Чим не се карале по дома добар е, едно поле исполнето.
Па ако си задоволен што цмиздриш по форумов дека неможеш да фатиш девојкаЈас сум си задоволен од мојот живот бидејќи знам дека на некои луге им е далеку полошо отколку на мене. Задоволен сум со тоа што го имам.
Не цмиздрам. Повторно ке кажам ова што го објавив на форумов не е за да се жалам ,него за други луѓе да си ја споделат својата приказна ако се подолго време сингл. Види ми го најпрвиот пост и ке ти стане јасно.Па ако си задоволен што цмиздриш по форумов дека неможеш да фатиш девојка
Аха, ти само сакаше да формираш клуб на ........Не цмиздрам. Повторно ке кажам ова што го објавив на форумов не е за да се жалам ,него за други луѓе да си ја споделат својата приказна ако се подолго време сингл. Види ми го најпрвиот пост и ке ти стане јасно.
ДркачуМартин знајш како се викат покемон без женска ?
Клуб на младите ергени хахахаАха, ти само сакаше да формираш клуб на ........
Ти си знаеш.Клуб на младите ергени хахаха