Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Не изедоа ништо, буквално. Не се чепнати. Немаа контакт едни со други за да го изеле тоа што требало. За кој ќутек зборите сите овие денови, кај се тие Комити претепани ко магариња? И да, ако збориме за мангупи, па и испаднаа, 100 души во сала со полицајци на прсти да ги броиш не ги напаѓа никој, им фрлаат столчиња. Јако.
Добро бе, што им се тртиш ти на комити само ?
Каква врска имаат делии и комити па вака си напален ?

Ебати, да не си приврзан кон нив ?:D

П.С Ако коментираш, коментирај неутрално, не завземај позиции беспотребно.

Ве читам и се чудам колку порст народ може да има во оваа држава :tapp:.Не ми е јасно сите зборат за некој комплекс кон скопјани и демек цела публика кога виде скопјани скокна да се тепа со нив се со цел да се покажат колку се јаки и демек видете што можаме ние да се погажеме сега пред вас оти вие сте од Скопје големите навивачи ццц.... :facepalm: Очигледно никој од вас немаше во салата да каже што точно се случи.Значи како прво на секој прославен гол од страна на публиката и на секое радувње 10 тина напушени или пијани како да ѓи кажам комити како луди беснееја накај публиката како демек ние сме луди навивачи Комити сме нас никој ништо не ни може,што скокате сите ке ве истепаме :tapp: најжалното беше што изгледа пола од нив беа флезени во некој филм и мислеа дека што сакат може да прават и на крај нормално си го изедоа тоа што требаше.Да ви кажам реално во Скопје што сакате може да правите и да тепате кој сакате и да командувате на трибина ама во гости каде и да е не е баш така...
Јас тебе те читам и се чудам колку си ти заправо прост , комити го изеле тоа што требало ... ооо зини земјо ИЗЕДИ го.

Добро бе, што им се тртиш ти на комити само ?
Каква врска имаат делии и комити па вака си напален ?

Ебати, да не си приврзан кон нив ?:D

П.С Ако коментираш, коментирај неутрално, не завземај позиции беспотребно.
Они се моите идоли, да не беа они немаше да има навивање во Македонија. Башка ако остварам некои контакти и освојам симпатии утре може да ме извадат ако ме нападнат низ град некои Комити.

И кога ќе ја тргнеме оваа иронија на страна, да ти кажам дека во погорен пост пишав дека за првпат во живот завземам страна на Комити, затоа што има и зошто. И не се коментира секогаш од неутрален аспект.

Повеќе се преоптоварувате за кој колку ИЗЕЛ, а не се преоптоварувате за штета што е направена ( ако може да се каже такој ).
Или од такви ствари бегате и нејќете да се соочите со проблемиве ?
--- надополнето: 22 април 2013 во 23:35 ---
Они се моите идоли, да не беа они немаше да има навивање во Македонија. Башка ако остварам некои контакти и освојам симпатии утре може да ме извадат ако ме нападнат низ град некои Комити.

И кога ќе ја тргнеме оваа иронија на страна, да ти кажам дека во погорен пост пишав дека за првпат во живот завземам страна на Комити, затоа што има и зошто. И не се коментира секогаш од неутрален аспект.
Да не бегам офф-топик, но голем дел од Скопје се од "провинција" сигурно и од Комити :P.
Да напишише вака, повередостојно и пологично ќе ти поверував.Ова уопште не ти држи вода.

Не ја знам баш добро историјата на мак-тифо сцена, да знаев ќе образложев повеќе за ова тука.Но кога незнам би се држел понастрана од историјава.

Јас тебе те читам и се чудам колку си ти заправо прост , комити го изеле тоа што требало ... ооо зини земјо ИЗЕДИ го.
Јас заправо не сум прост туку ти не ме свакаш што уствари сакам да кажам...
Поединци од групата изедоа некој пендрак и стол од страна како што и заслужуваа со нивното однесување.А никако не ја оправдувам полицијата и дел од домашната публика и тие требаше да си го примат.Туку зборот ми беше оти сите тука зборувате демек напалени струмичани почнале да маваат кон комити а ситуациата беше сосема различна кој беше таму може да каже...

Да не бегам офф-топик, но голем дел од Скопје се од "провинција" сигурно и од Комити :P.
Да напишише вака, повередостојно и пологично ќе ти поверував.Ова уопште не ти држи вода.

Не ја знам баш добро историјата на мак-тифо сцена, да знаев ќе образложев повеќе за ова тука.Но кога незнам би се држел понастрана од историјава.
Или по грешка ме цитираше, или ме изгуби скроз. Еден збор не разбрав а камо ли поентата :icon_mrgr:

Или по грешка ме цитираше, или ме изгуби скроз. Еден збор не разбрав а камо ли поентата :icon_mrgr:
Аман бе. :D
Батка, велев дека голем дел од Скопје е населен со провинцијалци,значи и голем дел од комити се веројатно провинцијални.

Велиш и дека ако не беа комити немаше да има навивање, епа заслуга тука има и "провинцијалците".Па сега види дали и провинцијалци немаат голема заслуга во навивањето.

Сега ме разбра ?:D

Аман бе. :D
Батка, велев дека голем дел од Скопје е населен со провинцијалци,значи и голем дел од комити се веројатно провинцијални.

Велиш и дека ако не беа комити немаше да има навивање, епа заслуга тука има и "провинцијалците".Па сега види дали и провинцијалци немаат голема заслуга во навивањето.

Сега ме разбра ?:D

Делот за кој го измислил навивањето, србоманов :D го напишал со иронија, ако не прочита.

Кажи ми ти како има "провинцијалци" во Комити кога Комити имаат јасен став против нив, секогаш и сегде ?
И "провинцијалците" не се тоа што беа :)

Делот за кој го измислил навивањето, србоманов :D го напишал со иронија, ако не прочита.

Кажи ми ти како има "провинцијалци" во Комити кога Комити имаат јасен став против нив, секогаш и сегде ?
И "провинцијалците" не се тоа што беа :)
Да напишеше под наводници, ќе знаев уште од старт за што станува збор.Изгледа тројца сме на различна бранова должина.:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
после 3та касуал бе..:cuc:

Јас заправо не сум прост туку ти не ме свакаш што уствари сакам да кажам...
Поединци од групата изедоа некој пендрак и стол од страна како што и заслужуваа со нивното однесување.А никако не ја оправдувам полицијата и дел од домашната публика и тие требаше да си го примат.Туку зборот ми беше оти сите тука зборувате демек напалени струмичани почнале да маваат кон комити а ситуациата беше сосема различна кој беше таму може да каже...
Па добро бе изеле некој стол, па тоа нормално е кога се гаѓа меѓу две групи со столчиња дека ќе има некој удрено, ама децата што беа таму нити се исплашија ништо туку и они маваа со ви враќаа, па вие од толку чаламење на интерент јас си викав сега кога ќе искочат снимкиве ганрант сте им влегле на тие 100 души сте ги претепале, кога после од коа искочија снимките сосема трето испадна, а затоа кој првп очнал па не верувам дека се комити ја пееле пак да се врати 63та, зар мислите ќе ви ќути некој бе или па демек ви се плаши. А посебно ме изнервира обезбедувањето во салата, е за тие ќе чекам со душа следно гостување во Струмица.

Тие Касуал ништо, шалот и на стадион ни бакљи ни ништо :pos::pos::pos:
Коа го праша зошто ултрас, се фати за глава ни он не знае што е тоа колку сме заостанти покажува клипов и работат не е зе смеење него за плачење.

и после се чудиме зошто некои типови пишуваат ,,КОМИТИ УЖАС" и ,,ЗНАМИЊАТА НАЗАД" или па се палат што фрлиле стол накај комити . Па со вакви навивачки необразувани луѓе и тоа е малце :)

Коа го праша зошто ултрас, се фати за глава ни он не знае што е тоа колку сме заостанти покажува клипов и работат не е зе смеење него за плачење.
Стварно, коа ќе му изнасмеам, после ми доаѓа на памет дека овој „воџа“ нема појма од навивање и целата таа култура. И кое знаење ќе го пренесе он на помладите генерации, како да не бидат индијанци без нималце свест? Ќе се чудиме што се за нигде групиве со вакви „оснивачи“.

Али морам пак да се присетам:„Емииии Ајдуци, така како Комити, Војводи како патриоти...“ :ROFLMAO:

-А да не е пошто најмногу Ајдуци имало на Беласица?

- Да да :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom