Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е 1 М + вреди , иначе можеш да го дадеш ако е заверен договорот .На кој суд може да дадам некој кој ми должи пари со нотарски заверен договор во кој нема извршна клаузула? Управен или Основен? Или некој трет? И дали воопшто вреди да се тужиме или не?
Зависи од сумата на парите. Веројатно не се расправаш со милиони, така да до Основен, со блага претпоставкаНа кој суд може да дадам некој кој ми должи пари со нотарски заверен договор во кој нема извршна клаузула? Управен или Основен? Или некој трет? И дали воопшто вреди да се тужиме или не?
Vo osnoven sud, vo mestoto kaj sto zivees.На кој суд може да дадам некој кој ми должи пари со нотарски заверен договор во кој нема извршна клаузула? Управен или Основен? Или некој трет? И дали воопшто вреди да се тужиме или не?
Mnogu zavisi i sedisteto na dolznikot--tuzeniot. Dokolku si od nadvoresnosta a dolznikot od skopje vo skopje i kako sto ti preporacaa poveketo vo Osnoven sud, megutoa sekako konsultacija so advokat e najdobra.Vo osnoven sud, vo mestoto kaj sto zivees.
Mnogu zavisi i sedisteto na dolznikot--tuzeniot. Dokolku si od nadvoresnosta a dolznikot od skopje vo skopje i kako sto ti preporacaa poveketo vo Osnoven sud, megutoa sekako konsultacija so advokat e najdobra.