Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
У право си бе Деки, те подржувам ! Секад они се у право, ние останатите фанови сме антипатични, вакви, онакви..
Ќе ги видиме вечер умрените Милан да видиме како ќе изиграат кога сега им гори под нозете :icon_lol:

(y)

Поздрав до Џимеј :icon_lol: Исто така и до пеце4евер мочкото ( дека нели ќе ја измоча старата дама ) :icon_lol:

Јас сум за Милан да заврши трет, а не Фиорентина, ама ќе мора да си го заработи тоа до крајот на теренот. Во никој случај не сакам, несигурен тим да игра повторно квалификации. Таман, Јуве и Наполи да одат директно, а Милан да заврши трет. Според мене нема ни теоретски шанси да испадне од квалификациите, како Удинезе на пример...

Јас сум за Милан да заврши трет, а не Фиорентина, ама ќе мора да си го заработи тоа до крајот на теренот. Во никој случај не сакам, несигурен тим да игра повторно квалификации. Таман, Јуве и Наполи да одат директно, а Милан да заврши трет. Според мене нема ни теоретски шанси да испадне од квалификациите, како Удинезе на пример...
Со овај состав, во кој газдата на Фиорентина многу вложи нема шанси да испаднат
+ ќе се опорави Џузепе Роси + уште минимум 50 милиони ќе вложи газдата ако завршат 3то место
+ големи се шансите да остане Јоветиќ.А и да не остане со парите негови можат да склопат екипа и да се борат за титула догодина
Така да мое мислење е дека Фиорентина ќе се покаже во одлично светло и дека достојно ќе го претстави калчото во ЛШ

+ ќе се опорави Џузепе Роси + уште минимум 50 милиони ќе вложи газдата ако завршат 3то место
+ големи се шансите да остане Јоветиќ.А и да не остане со парите негови можат да склопат екипа и да се борат за титула догодина
Така да мое мислење е дека Фиорентина ќе се покаже во одлично светло и дека достојно ќе го претстави калчото во ЛШ

да само што нема да ги помине квалификациите слично како што беше Удинезе наназад..ама нема да биде така да нема што да видиме :cool:

ne ne sporeduj so Udineze ziti se :facepalm:
a ko sto vikas ti da zavrisme 4-ti,taka bi bilo mozda najdobro za Italijanskiot fudbal posto Milan u LE ce ispadne uste po grupi,ko Napoli,Juve,Inter so si igraa kurot i sea kriva ni e uefa so ni skinaa 1 mesto,a u LS ce ide so site sili,sigurno
a pa Fiorentina dosega nikad ne ja potcenila LE i so Rossi i + 2-3 dobri zasiluvanja mislam deka daleku ce stignat

ne ne sporeduj so Udineze ziti se :facepalm:
a ko sto vikas ti da zavrisme 4-ti,taka bi bilo mozda najdobro za Italijanskiot fudbal posto Milan u LE ce ispadne uste po grupi,ko Napoli,Juve,Inter so si igraa kurot i sea kriva ni e uefa so ni skinaa 1 mesto,a u LS ce ide so site sili,sigurno
a pa Fiorentina dosega nikad ne ja potcenila LE i so Rossi i + 2-3 dobri zasiluvanja mislam deka daleku ce stignat

Сигурен си за болдираново???

Не се ама ич големи,посебно ако Арсенал се квалификува во ЛШ. Ја сум за да си остане,но тоа ќе го видиме на лето.

се извинувам што не ве информирав пред време дека Рома е местена и нема да тепа :P

се извинувам што не ве информирав пред време дека Рома е местена и нема да тепа :P
Срам да ти е. Требаше малку да не освежиш финансиски пред дербито :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom