- Член од
- 7 април 2013
- Мислења
- 206
- Поени од реакции
- 329
Маци,те привлекуваат ли жени?И јас сум сингл скоро година дена.и јас сум сингл 3 години
Маци,те привлекуваат ли жени?И јас сум сингл скоро година дена.и јас сум сингл 3 години
жени , хм , знај окцево да ми забега по некое убо женче ама далеку од то да бидам со некој од ист полМаци,те привлекуваат ли жени?И јас сум сингл скоро година дена.
Секако дека ме привлекуваат. Да не ме привлекуваа немаше да барам совет на форумов.Маци,те привлекуваат ли жени?И јас сум сингл скоро година дена.
Се плашам дека тоа прашање не беше наменето за тебе но нејси кажи ти како помина викендов?Секако дека ме привлекуваат. Да не ме привлекуваа немаше да барам совет на форумов.![]()
Не ти беше поставено на тебе прашањето.Секако дека ме привлекуваат. Да не ме привлекуваа немаше да барам совет на форумов.![]()
Зошто си толку безобразна? Па кажи на културен и мирен начин, не вака директно и нехумано...Не ти беше поставено на тебе прашањето.
Мене ме интересира како стоиш на финансиски план ? И дали имаш викендица во Охрид ?Чисто информативно ме интересира дали има тука членови на форумов што се сингл повеќе од 2 години, и дали има некој/а што ќе го обори мојот рекорд во немање врска (10 години). Па повелете![]()
Уффффф, лелеееел, уште една се напали...Мене ме интересира како стоиш на финансиски план ? И дали имаш викендица во Охрид ?
А како требаше да му се обрати? Што има лошо во одговорот?Зошто си толку безобразна? Па кажи на културен и мирен начин, не вака директно и нехумано...
Барем смајли да ставеше...А како требаше да му се обрати? Што има лошо во одговорот?
Е ова е веќе нова информација, во врска со педерите.Ја све на педери и лезбејки налетувам. Таква ми била среќата.![]()
Значи дека све некои си педерски меилови добивам во инбоксЕ ова е веќе нова информација, во врска со педерите.А чекај, што би требало ова да значи?