Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Ова незнам како да го опишам и шо е пошто врска неам од компјутери али ова е нешто шо прв пат го гледам и незнам колку е за овде ама ај да пробам

Го уклучив компјутеров и ми излегува windows 1985 -2001 :confused::eek: моментално гледам се е црвено-жолто,црно глеам само неколку бои.Резолуцијава е закочена на 640х480 пиксели и несака ниту да мрдне напред незнам ниту како да опишам ова и колку да звучи смешно али којзнае изгледа во моментов коритстам некој windows од порано како,зошто и јас незнам ке пробам да сликам како изгледа тоа ама незнам колку ке се гледа сликава.Не знам гледам и се смеам самиот :pos: што е ова

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Да не ти е отидена графичката? Пробај со друга.
Инсталирав драјвер и некако се реши проблемот но уште нешто да прашам нон стоп ми излегува ова секој ден ми бара рестарт на компјутеров шо е најтрагично неможе да инсталира истово и нон стоп ми стои иконата долу и практично кога направив рестарт се појави проблемот погоре.
Пробав нешо овде чепкав али ако има некој поупатен нека каже шо конкретно треба да направам.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Пробав нешо овде чепкав али ако има некој поупатен нека каже шо конкретно треба да направам.
Јас би одбрал да ти се исклучат апдејти. Последната опција, turn off.....

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Ми треба драјвер за delux dlv b57 усб камера е ... нешто помош како да најдам или некј да ми дај ?

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Друштво можеби не е за тука прашањево но не знаев каде да го поставам... Дали има некој од тука што се занимава со сервисирање на фото апарати, или пак да ми препорача некој што сервисира освен „видеодата“ сервисот..? :)
--- надополнето: 18 април 2013 во 21:34 ---
Друштво можеби не е за тука прашањево но не знаев каде да го поставам... Дали има некој од тука што се занимава со сервисирање на фото апарати, или пак да ми препорача некој што сервисира освен „видеодата“ сервисот..? :)

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
рестарт 3 пати, и пак исто, пред да почнам да чачкам јас, предлози што би можело да биде ?

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Имам 8гб рам но само 3.24 usable,како да го сменам ова,ако може да ми помогне некој.
Фала однапред :)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Со 32 бит нема шанси а ?
У курац,кој ке се умара да форматира сеа,треба да најдам ЦД :D
Побарај имаше печ на замунда за ова за 32 битна да гледа 8 гб рам, не знам дали работи.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
на пцто излдена blue screen of death има како што разбрав на гугл барав, ке почне да се бутира виндосвот (хп) и се појавува плавата слика нешто пишува и одма почнува да се рестартира нема време да се прочита што пишува и после ми дава вотриот пат да бирам со сејф мод или нормално дали да се упали аа нејке ни со сејф мод.... може нешто да се направи или реинстал на виндоссто

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
на пцто излдена blue screen of death има како што разбрав на гугл барав, ке почне да се бутира виндосвот (хп) и се појавува плавата слика нешто пишува и одма почнува да се рестартира нема време да се прочита што пишува и после ми дава вотриот пат да бирам со сејф мод или нормално дали да се упали аа нејке ни со сејф мод.... може нешто да се направи или реинстал на виндоссто
probaj repair napraj, ako ne saka format ako i toa nejke hardverski problem imas

Член од
12 септември 2008
Мислења
324
Поени од реакции
44
рестарт 3 пати, и пак исто, пред да почнам да чачкам јас, предлози што би можело да биде ?

Провери го хард дискот со hdtune во каква состојба е, дали има бед сектори и слично...

барај пак на гугл како да исклучиш автоматски рестарт при грешка и така ќе можеш да прочиташ и сликаш и да пуштиш една слика да видиме до што е.

Kajgana Shop

На врв Bottom