- Член од
- 29 декември 2011
- Мислења
- 2.988
- Поени од реакции
- 2.438
Сервис...Nisto ne se podobri hate imam dba beep zvuci I ne se uklucuva,pomos![]()
Сервис...Nisto ne se podobri hate imam dba beep zvuci I ne se uklucuva,pomos![]()
Да не ти е отидена графичката? Пробај со друга.што е ова
Инсталирав драјвер и некако се реши проблемот но уште нешто да прашам нон стоп ми излегува ова секој ден ми бара рестарт на компјутеров шо е најтрагично неможе да инсталира истово и нон стоп ми стои иконата долу и практично кога направив рестарт се појави проблемот погоре.Да не ти е отидена графичката? Пробај со друга.
Јас би одбрал да ти се исклучат апдејти. Последната опција, turn off.....Пробав нешо овде чепкав али ако има некој поупатен нека каже шо конкретно треба да направам.
64 битен ОС инсталирај.Имам 8гб рам но само 3.24 usable,како да го сменам ова,ако може да ми помогне некој.
Фала однапред![]()
Со 32 бит нема шанси а ?64 битен ОС инсталирај.
Побарај имаше печ на замунда за ова за 32 битна да гледа 8 гб рам, не знам дали работи.Со 32 бит нема шанси а ?
У курац,кој ке се умара да форматира сеа,треба да најдам ЦД![]()
probaj repair napraj, ako ne saka format ako i toa nejke hardverski problem imasна пцто излдена blue screen of death има како што разбрав на гугл барав, ке почне да се бутира виндосвот (хп) и се појавува плавата слика нешто пишува и одма почнува да се рестартира нема време да се прочита што пишува и после ми дава вотриот пат да бирам со сејф мод или нормално дали да се упали аа нејке ни со сејф мод.... може нешто да се направи или реинстал на виндоссто
Провери го хард дискот со hdtune во каква состојба е, дали има бед сектори и слично...рестарт 3 пати, и пак исто, пред да почнам да чачкам јас, предлози што би можело да биде ?
![]()
барај пак на гугл како да исклучиш автоматски рестарт при грешка и така ќе можеш да прочиташ и сликаш и да пуштиш една слика да видиме до што е.на пцто излдена blue screen of death има како што разбрав на гугл барав, ке почне да се бутира виндосвот (хп) и се појавува плавата слика нешто пишува и одма почнува да се рестартира нема време да се прочита што пишува и после ми дава вотриот пат да бирам со сејф мод или нормално дали да се упали аа нејке ни со сејф мод.... може нешто да се направи или реинстал на виндоссто