Истото и мене ми се дешава, имам 24 год, никад не сум се мувал, а уште помалце сум имал секс. Од толку одбивање и лапање корпи на велико, ми се одмили да се пуштам на женска. Не ми биле таргет, убавици и такви женски, Секогаш сум одел, тие средните па и тие подоле. Сум добивал совет од сите, како да пристапам, ова она, Секогаш идам пицнат, давам комплименти и ред други работи. Но сум добивал такви одговори за мене, како грд, квазимодо, и ред др, работи, од девојки што ни на крај памет не ми биле дека ќе дадат таков "комплимент"
Од цело друштво, само јас немам ништо чепнато, веќе е очигледно, пробуваат да ми наместат, ама не бива. И секогаш идам најдотеран, со скапа облека, Барем знам кој колку има пари, и што може да купи. Бев пун со самодоверба, сакав да се дружам, искачав, барем бев добро воспитан, како да се однесувам со женско. Но како што идеше времето, паѓав надоле,губев самодоверба, почнав ретко да искочам. Боли кога ќе видиш, цело друштво се лапа, драпа женска, а јас со курот во раце. Ми идеше да заплачам, ама ниту една солза не пуштив.