euphoria87x
Your highness
- Член од
- 12 февруари 2013
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 11
каде во Прилеп да најдам моцарела и шпаргли (лат. аспарагус) ...?
Ваљда досеа имаш најдено но јас да си кажам. Вафливе сигурно ги наоѓаш во веро кај рафтот за специфични продукти (кинеско/тајландско)Каде би можела да купам вафли:
ЈИначе, некој да не знае кај се наоѓаат оревчиња од шишарки или по светот попознати како пињоли?
Да провериш во билна аптека, рефус чаеви има таму...Каде се продава чај од Глог ? сегде испретертав нема !
Хелманс нема веќе подолго време по маркети, може повеќе од една година...Веќе неколку дена барам хелманс мајонез неможам нигде да најдам шо е работава
Леле фала ти нај. Сеуште немам најдено.Ваљда досеа имаш најдено но јас да си кажам. Вафливе сигурно ги наоѓаш во веро кај рафтот за специфични продукти (кинеско/тајландско)
Ако го нема во едно веро, не значи дека во другото истотака го нема.
Иначе, некој да не знае кај се наоѓаат оревчиња од шишарки или по светот попознати како пињоли?
Moже малку прекасно ти одговарам, ама вчера барајќи нешо по нет налетав на http://www.facebook.com/pages/MATIJA-Natural-Pharmacy/263550903716091, па ако до сеа не си нашол чај од глог еве да знаеш кај имаКаде се продава чај од Глог ? сегде испретертав нема !
Во кое Веро има ваков рафт?Ваљда досеа имаш најдено но јас да си кажам. Вафливе сигурно ги наоѓаш во веро кај рафтот за специфични продукти (кинеско/тајландско)
Иначе, некој да не знае кај се наоѓаат оревчиња од шишарки или по светот попознати како пињоли?
Тафталиџе.Во кое Веро има ваков рафт?
Правиме муабет за Верото до кое има МекДоналдс? Тоа што е на 5 минути од Педагошки факултет?Тафталиџе.
Да, големото. Таму има таков рафт.Правиме муабет за Верото до кое има МекДоналдс? Тоа што е на 5 минути од Педагошки факултет?
Ваљда досеа имаш најдено но јас да си кажам. Вафливе сигурно ги наоѓаш во веро кај рафтот за специфични продукти (кинеско/тајландско)
Јас се извинувам што сум досадна.Да, големото. Таму има таков рафт.