Гатање, видовитост

Член од
26 март 2013
Мислења
1
Поени од реакции
1
Ve molam nekoj neka mi go prati po pp telefonot na Zane od Dracevo.Ne veruvam premnogu vo vakvi raboti,no vo bezizlezna situacija sum i jas i deteto,pa ne znam veke koj kraj da go fatam.Sakam,nejkam,ke pocnam i po gatacki i bajacki koga veke nikoj drug ne moze da mi ppomogne.
poveli brojot na Zane 078/612-890 slobodno javi se...iskreno ona mi e duhovna majka,da ne bese ona nemase da"preziveam"...pred se e golem i redok covek,a posle se ostanato...iskreno ti j preporacuvam...veke cetiri godini e so mene i pokraj mene sekojdnevno,bezrezervno....

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
poveli brojot na Zane 078/612-890 slobodno javi se...iskreno ona mi e duhovna majka,da ne bese ona nemase da"preziveam"...pred se e golem i redok covek,a posle se ostanato...iskreno ti j preporacuvam...veke cetiri godini e so mene i pokraj mene sekojdnevno,bezrezervno....
koja e ovaa ? daj pisete nesto poveke kako gleda kako se zakazuva itn

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
мене ми дојде една ромка на врата и ми рече дај ми конец че ти гледам и ми рече дека че сум се мажела на далеку негде во странство и че сум имала 3 деца ...уште и го памтам ова ...само ако останам стара мома :mad:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
мене ми дојде една ромка на врата и ми рече дај ми конец че ти гледам и ми рече дека че сум се мажела на далеку негде во странство и че сум имала 3 деца ...уште и го памтам ова ...само ако останам стара мома :mad:
Остај ги тие на врата што идат жити се :icon_lol:

Член од
15 април 2013
Мислења
53
Поени од реакции
34
Ако е за тоа и Клеопатра најголемата пророчица на Балканов предвиде дека Тоше Проевски ке победи на евровизија , а тој истата година почина .. :/
П.С. - Се е за париии !!!

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Од тие што идат дома нема аир, работата им е само пари да земат, ништо не погодуваат.

Член од
15 април 2013
Мислења
53
Поени од реакции
34
што мислите за клеопатра зимала 50е,викаат демек све погаѓала ?
Се за пари дружее !!! Ке те лаже ке те мота , бев и јас кај една таква но не ми зеде пари , ова ке биде она ке биде па на крајот ништо од тоа не биде .. не се залажувајте со такви работи народот се право за пари ..

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
абе не за пари , алишта ми бараше нештоза децата , секако че ги флав

Член од
6 април 2013
Мислења
32
Поени од реакции
31
А пак пуста јас една од куманово ми гледаше на кафе и на рака и ми кажа дека два пута чу да се мажим,исто во странство јас сум го на__бала ежот ако си останам стара мома. :(

Член од
15 април 2013
Мислења
53
Поени од реакции
34
абе не за пари , алишта ми бараше нештоза децата , секако че ги флав
Сакав да кажам не сите ама повекето се за пари , еве алишта ти тражела на алишта да не гледа случајно ?????

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
ми рече да скинам едно конче од мене и го вртеше и на него гледаше

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
А пак пуста јас една од куманово ми гледаше на кафе и на рака и ми кажа дека два пута чу да се мажим,исто во странство јас сум го на__бала ежот ако си останам стара мома. :(
Абе на 2 брака, стара мома, мислам нема смисла.....

Kajgana Shop

На врв Bottom