Гатање, видовитост

• Креатор на темата Креатор на темата Perdika I
  • Време на започнување Време на започнување
Ve molam nekoj neka mi go prati po pp telefonot na Zane od Dracevo.Ne veruvam premnogu vo vakvi raboti,no vo bezizlezna situacija sum i jas i deteto,pa ne znam veke koj kraj da go fatam.Sakam,nejkam,ke pocnam i po gatacki i bajacki koga veke nikoj drug ne moze da mi ppomogne.
poveli brojot na Zane 078/612-890 slobodno javi se...iskreno ona mi e duhovna majka,da ne bese ona nemase da"preziveam"...pred se e golem i redok covek,a posle se ostanato...iskreno ti j preporacuvam...veke cetiri godini e so mene i pokraj mene sekojdnevno,bezrezervno....

poveli brojot na Zane 078/612-890 slobodno javi se...iskreno ona mi e duhovna majka,da ne bese ona nemase da"preziveam"...pred se e golem i redok covek,a posle se ostanato...iskreno ti j preporacuvam...veke cetiri godini e so mene i pokraj mene sekojdnevno,bezrezervno....
koja e ovaa ? daj pisete nesto poveke kako gleda kako se zakazuva itn

мене ми дојде една ромка на врата и ми рече дај ми конец че ти гледам и ми рече дека че сум се мажела на далеку негде во странство и че сум имала 3 деца ...уште и го памтам ова ...само ако останам стара мома :mad:

мене ми дојде една ромка на врата и ми рече дај ми конец че ти гледам и ми рече дека че сум се мажела на далеку негде во странство и че сум имала 3 деца ...уште и го памтам ова ...само ако останам стара мома :mad:

Остај ги тие на врата што идат жити се :icon_lol:

Ако е за тоа и Клеопатра најголемата пророчица на Балканов предвиде дека Тоше Проевски ке победи на евровизија , а тој истата година почина .. :/
П.С. - Се е за париии !!!

Од тие што идат дома нема аир, работата им е само пари да земат, ништо не погодуваат.

што мислите за клеопатра зимала 50е,викаат демек све погаѓала ?
Се за пари дружее !!! Ке те лаже ке те мота , бев и јас кај една таква но не ми зеде пари , ова ке биде она ке биде па на крајот ништо од тоа не биде .. не се залажувајте со такви работи народот се право за пари ..

абе не за пари , алишта ми бараше нештоза децата , секако че ги флав

Е тоа е др. ама денеска многумина доаѓаат за пари не за нешто друго.

А пак пуста јас една од куманово ми гледаше на кафе и на рака и ми кажа дека два пута чу да се мажим,исто во странство јас сум го на__бала ежот ако си останам стара мома. :(

Сакав да кажам не сите ама повекето се за пари , еве алишта ти тражела на алишта да не гледа случајно ?????

ми рече да скинам едно конче од мене и го вртеше и на него гледаше

ми рече да скинам едно конче од мене и го вртеше и на него гледаше
лееле кај го има тоа бе , на копче гледала и што ке види ??? Иднината , минатото .. хахаха ....

А пак пуста јас една од куманово ми гледаше на кафе и на рака и ми кажа дека два пута чу да се мажим,исто во странство јас сум го на__бала ежот ако си останам стара мома. :(
Абе на 2 брака, стара мома, мислам нема смисла.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom