Работи од минатото

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ Toa e веќе човечка грешка, ама од тоа кога ќе ти се прегрее адаптерот немаше полошо! :mad:

Играш 2 саати и одеднаш бам- рестарт! А таман си стигнал до јако ниво. :place:

мене оваа ми беше омилената:

http://nintendo8.com/game/384/legend_of_kage/

:D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Алал да ти е за линков, на колку само игри се потсетив :icon_mrgr:

http://nintendo8.com/game/397/tecmo_world_cup_soccer/
Првата игра што ми ја купија на нинтендото :D
Кукав цело време за некоја игра со фудбал и татко ми ми ја купи оваа, негде во 2-ро одделение.
После главен хит ми стана играва, одевме кај еден другар во Топанско Поле и цело време игравме :icon_mrgr:
Како ги елиминираш противниците, така на крајот се побрзи и побрзи стануваат :icon_mrgr:
Можеше ио со двајца да се игра, и така со многу мака стигнавме негде до полуфиналето, и брат му на другаров претрчува и го гаси не сакајќи нинтендото од штекер :icon_mrgr:
Кој ќотек му го удривме :icon_mrgr:

После имаше еден тип кај мне во маало цело време само напињаше да се смениме со игри (т.е. само за некој период). Јас му го дадов фудбалот, он ми даде неколку игри со нинџи, со тенис и други глупсоти :D
Никогаш не се заменивме пак, и така фудбалот ми остана кај него :(
Ехх времиња, тоа време играв со Холандија и само колку се намачив додека освојам прво место.
Кога ќе ми дојдеше некој другар за да биде поинтересно му попуштав бидејќи напамет ја знаев играта!

ПС: Ебате колку вакви си ставил :icon_mrgr:....

:D

Член од
9 октомври 2012
Мислења
763
Поени од реакции
1.018
ви текнува на оној цртан ке бидам султан место султанот, највеке на телма го даваа и тоа секој ден по 2 епизоди

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
ви текнува на оној цртан ке бидам султан место султанот, највеке на телма го даваа и тоа секој ден по 2 епизоди
Како не :) Го обожавав цртаниов :P

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.584
^Никад не го догледав чудово. Нели копаа нешто на копното и откопаа некое НЛО :D Многу малце се сеќавам од серијава, треба да седнам некој ден да ја гледам :icon_lol:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
не можам никако да се сетам каде сум го гледал, ни пак можам да го најдам, ни пак знам како се вика ама ајде ќе се обидам да ви кажам.
прво не знам како да го наречам, не беше филм, не беше цртан, нешто измеѓу....
брат и сестра цртаат на хартија ама се што ќе нацртаа оживуваше. на пр. девојчето ќе нацрта цвеќе, а брат и ќе нацрта тенк и демек тој тенк ќе го прегази цвеќето, а девојчето плачеше. и така цело време се натпреваруваа кој има појак цртеж, додека на крај не почнаа да се тепаат, да се корнат за коса и да плачат. сосема на крај, собата беше лом со бои испрскана, тотален хаос.
не ми текнува точно во детали како беше ама сигурно уште некој го има гледано ова чудо.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
763
Поени од реакции
1.018
^Никад не го догледав чудово. Нели копаа нешто на копното и откопаа некое НЛО :D Многу малце се сеќавам од серијава, треба да седнам некој ден да ја гледам :icon_lol:
јас памтам дека имаше две сезони, првата беше кога девојката беше сама скрос на островот, па мислам некое време не ја даваа серијата и после почна 2 сезона со тоа што она ја запозна сестра и, дотогаш не ни знаеше дека има сестра и ја донесе сестра и на островот и ја учеше да плива со китот

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.584
Саки д дилдо сакр :pos:
Го барав нешто цртанот, и не знам каде налетав на овој опис за Саки сум се ваљал од смеа :pos:

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
како му беше теме сонго? Саки , саки од саканија , смејата подарија ?

Kajgana Shop

На врв Bottom