Работи од минатото

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
^ Toa e веќе човечка грешка, ама од тоа кога ќе ти се прегрее адаптерот немаше полошо! :mad:

Играш 2 саати и одеднаш бам- рестарт! А таман си стигнал до јако ниво. :place:

мене оваа ми беше омилената:

http://nintendo8.com/game/384/legend_of_kage/

:D

Алал да ти е за линков, на колку само игри се потсетив :icon_mrgr:

http://nintendo8.com/game/397/tecmo_world_cup_soccer/
Првата игра што ми ја купија на нинтендото :D
Кукав цело време за некоја игра со фудбал и татко ми ми ја купи оваа, негде во 2-ро одделение.
После главен хит ми стана играва, одевме кај еден другар во Топанско Поле и цело време игравме :icon_mrgr:
Како ги елиминираш противниците, така на крајот се побрзи и побрзи стануваат :icon_mrgr:
Можеше ио со двајца да се игра, и така со многу мака стигнавме негде до полуфиналето, и брат му на другаров претрчува и го гаси не сакајќи нинтендото од штекер :icon_mrgr:
Кој ќотек му го удривме :icon_mrgr:

После имаше еден тип кај мне во маало цело време само напињаше да се смениме со игри (т.е. само за некој период). Јас му го дадов фудбалот, он ми даде неколку игри со нинџи, со тенис и други глупсоти :D
Никогаш не се заменивме пак, и така фудбалот ми остана кај него :(

Ехх времиња, тоа време играв со Холандија и само колку се намачив додека освојам прво место.
Кога ќе ми дојдеше некој другар за да биде поинтересно му попуштав бидејќи напамет ја знаев играта!

ПС: Ебате колку вакви си ставил :icon_mrgr:....

:D

ви текнува на оној цртан ке бидам султан место султанот, највеке на телма го даваа и тоа секој ден по 2 епизоди

ви текнува на оној цртан ке бидам султан место султанот, највеке на телма го даваа и тоа секој ден по 2 епизоди

Како не :) Го обожавав цртаниов :P

^Никад не го догледав чудово. Нели копаа нешто на копното и откопаа некое НЛО :D Многу малце се сеќавам од серијава, треба да седнам некој ден да ја гледам :icon_lol:

не можам никако да се сетам каде сум го гледал, ни пак можам да го најдам, ни пак знам како се вика ама ајде ќе се обидам да ви кажам.
прво не знам како да го наречам, не беше филм, не беше цртан, нешто измеѓу....
брат и сестра цртаат на хартија ама се што ќе нацртаа оживуваше. на пр. девојчето ќе нацрта цвеќе, а брат и ќе нацрта тенк и демек тој тенк ќе го прегази цвеќето, а девојчето плачеше. и така цело време се натпреваруваа кој има појак цртеж, додека на крај не почнаа да се тепаат, да се корнат за коса и да плачат. сосема на крај, собата беше лом со бои испрскана, тотален хаос.
не ми текнува точно во детали како беше ама сигурно уште некој го има гледано ова чудо.

^Никад не го догледав чудово. Нели копаа нешто на копното и откопаа некое НЛО :D Многу малце се сеќавам од серијава, треба да седнам некој ден да ја гледам :icon_lol:
јас памтам дека имаше две сезони, првата беше кога девојката беше сама скрос на островот, па мислам некое време не ја даваа серијата и после почна 2 сезона со тоа што она ја запозна сестра и, дотогаш не ни знаеше дека има сестра и ја донесе сестра и на островот и ја учеше да плива со китот

Саки д дилдо сакр :pos:
Го барав нешто цртанот, и не знам каде налетав на овој опис за Саки сум се ваљал од смеа :pos:

како му беше теме сонго? Саки , саки од саканија , смејата подарија ?

400px-Series.5.main.cast.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom