Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
Никој не се бунеше?
Ти текнува дека две минути не можеја да го изведат пеналот оти неможеше да се ослободи судијата од нив.
Ти текнува дека тренерот на Парма беше исклучен?
А тебе ти текнује како го дадоја голот од слободен удар, дали вопшто постоеше таму слободен удар аааа ти текнува

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.974
Никој не се бунеше?
Ти текнува дека две минути не можеја да го изведат пеналот оти неможеше да се ослободи судијата од нив.
Ти текнува дека тренерот на Парма беше исклучен?

A Коуто виде како го прими истото ? Си видел некад после досуден пенал играчите истото најнормално да го примат ( овој беше у 86та минута ) ? Без оглед дал е или не е пенал , бунење пора да падне . . . .Факт . Иначе моја грешка , мн јасно е да падне дискусија со судијата али доволна ми беше реакцијата на Коуто , он најбоље знаеше што и како се десило .
Како и да е , у ситуацијава пеналот беше оправдано досуден иако одлуката беше тешка со оглед дека мене ми требаа 3-4 гледања на снимката за да приметам дека имаше контакт и со раката .
А и сфаќам да има фрустрации кај оние што навиваат за Јуве , Рома или Милан , и ја се фурам коа нивните екипи тепаат во утакмици кога истото воопшто не го заслужуваат .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Може некој да ми каже колку пенали им се досудени на Интер сезонава...во Сериа А и во ЛШ ?
Чисто информаивно, да знам наредно коло да уплатам дека ке има пенал на натпреварот (Удиензе-Интер наредно коло) па и јас да видам аир од Интер малце. :)
Ddime.... одговор: 5
7 ми беше овај не го лажи детето. Уплаќај, ама не вервам да има добар коефициент.

Тренерот на Парма клоцаше столчиња на клупата и цел натпревар беше максимално нервозен. Нормално во такви ситуации е на крај да изреагира повеќе од дозволеното и да го пратат на ладење во соблекувална. Играчите се бунеле за пеналот. А кога не се бунат, и на најчисти пенали реагираат идиотите. Коуто беше посмирен од сите. Тоа ти кажува нешто?
За такви ситуации има капитени кои треба да се расправаат.

Еве ти и други коментари.
Parma will feel extremely disappointed with the result of this game as, after dominating for almost the entire match, Inter snatched it right at the death, thanks in part to some refereeing decisions...

Inter continued pressing forward and in the 86th minute they were awarded a dubious penalty. The referee ruled that Couto saved a shot with his hand, but television replays showed that the Portuguese defender had actually headed the ball and just an optical illusion made the referee award the penalty.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.787
За такви ситуации има капитени кои треба да се расправаат.
Не се расправаше капитенот, се расправаа сите освен Коуто. Тренерот си беше исклучен заслужено.

Штета што на форумов не може да се направи муабет за фудбал. Цела недела сите кажуваат дека нивните биле најјаки, а по утакмиците сите кажуваат дека се било наместено. И тоа е се. Дискусија за фудбал, со ретки исклучоци, никаква...

А

Адриано

Гостин
тренерот на Парма се скапа од пцуење и од пуцање столчиња.
Господ(Ибракадабра) го казни што го оштетува Храмот на Футбалот Сан Сиро.
Ибра дава гол му се фрла во преграТКИ на Манчини и наземја страсно го љубеше како ромео и Јулија беа:pos2:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не се расправаше капитенот, се расправаа сите освен Коуто. Тренерот си беше исклучен заслужено.

Штета што на форумов не може да се направи муабет за фудбал. Цела недела сите кажуваат дека нивните биле најјаки, а по утакмиците сите кажуваат дека се било наместено. И тоа е се. Дискусија за фудбал, со ретки исклучоци, никаква...
Се е тоа завера,утамиците не ги местат судиите,туку масоните и илуминатите.Они се за се криви

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
И јас така мислев.
Се дури не ја дознав целата вистина.

Хакерите стојат зад се.
Илуминатите и Масоните се само компјутерски вируси кои ги креирале Хакерите!
Проклети нек-се!

Он топик:
Честитки за победата, каква-таква сепак е вредна три бодови.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
шала настрана мора да играме подобро вака не ја бива, но од друга страна па тоа ме радува. дека ПОБЕДУВАМЕ !!! што ако лани бевме подобри од валенсија кога испаднавме со 2 нерешени да не зборам милан како не елиминараше. важно е само да ПОБЕДУВАМЕ

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
А кој е најгоре на листата со 7 бода пред конкурентите?

Мислам беше оној кој се вика Интер....

Извинете Стари Дами, Волци, ББиланези, и останати мафијаши....

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
ama i gazbarroni dade dobar gol toj od faul.
vidovte vleze cesar odma padna igrata toj treba da go napusti inter ne e za tamu samo saka da dribla a ne znae nie gubime toj pravi finti.
a chivu zosto ne igrase

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
А кој е најгоре на листата со 7 бода пред конкурентите?

Мислам беше оној кој се вика Интер....

Извинете Стари Дами, Волци, ББиланези, и останати мафијаши....
која иронија ..... тимовите кој за малку го уништија калчото сега плачат

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.787
која иронија ..... тимовите кој за малку го уништија калчото сега плачат
плачат за старите добри времиња кога се судеа пенали затоа што накриво ги погледнале во 16-никот и кога можеа газдите да се симнуваат во соблекувални и да им врзуваат воспитни на судиите и кога Младост од Торино покажуваше квалитети за Оскар... и за плачење е...

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
плачат за старите добри времиња кога се судеа пенали затоа што накриво ги погледнале во 16-никот и кога можеа газдите да се симнуваат во соблекувални и да им врзуваат воспитни на судиите и кога Младост од Торино покажуваше квалитети за Оскар... и за плачење е...
е даааа сфатија дека навистина треба да играат футбал за да освојат титула а не да истрчаат на терен знаејки дека кај и да е ке им свирнат пенал

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
828
Ибракадабра... ма што да се каже повеќе, корне ѕверот!!!

... и останати мафијаши, се изнасмеав на ова! Nice1 Димитар

Само сакам да им кажам на навивачите на Јуве што се палат на вакви победи, дека они се скинаа од тепање (местење) исти утакмици, ама не по 1-2 у сезона, пола утакмици вака ги зимаа... И тоа се по 1-0... Види телетекст, сите завршени, јуве уште трае... и прц Тудор у 97 минута гол дава, па дај не зафркавај... Е тогаш како сум се нервирал...

Затоа сеа, глдајте и УЖИВАЈТЕ!!!

А јако беше и на оскарот за калчото, што се одржуваше до пред некоја година (сеа не знам дали го има).
Водителот:"Се молат претставниците на Јувентус да дојдат на сцената, не, не, не мора судиите!!!" :pos2::pos2::pos2::pos2:

П.С. Тепавме денес, ама опето беше... Битно 3 бода си се 3 бода...
П.П.С. А Ибра, на Манчини му рипна, а??? Заедно се тумбаа.... хехехе... Е не, Гатузо и Анчелоти ќе се залапаа, али тоа е победа коа не си видел :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom