Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
idete si u vojska 3 meseci i zastedi si 6 iljadi a i povekje so gaga jadenje i pienje
kooja glupost ja kaza sea ne mi se veruva
Овој курс е добра опција за некој кој сака да научи да ракува со оружје (а и многу други работи), а не сака да го трпи војничкиот 24-часовен режим.
Сметам дека на Македонците, сега моментално како што стојат работите, им е потребно ова знаење.
sto e glupo??ajde kazi mi??? toa so ke platis 100 evra za da glumis vojnik?? ili moznosta da ides tri meseci u vojska pod drzavata kade sve ke ti bide plateno??? ili ovde herojot Stojance Angelov ke te naprai Rambo...ahhh beee se palite ko degeni...koa na kraj dzabe ke si gi dadete 100te evra ke propustite pola od casevite poso ke ve mrzi da idete...idete u vojska nema beganje tamu spies tamu stanuvas...cel den si u toa...ne ova
Какво оружје бе пиштол со 3 шаржера.Некој добро ќе се збогати со оваа зделка.
Секоја чест до Генералот но претерал со сумата.
abe dete kade bese ti koga vistinskiot heroj stojance bese pogoden i pola organi mu izvadija kade bese ???
nemoj be ziti se od vakvi luge kako tebe mi se povraka covekot ginel za makedonija i sea ti ke jades burek
sramno e od tvoja usta da iskoci negovoto ime
prokleto makedonce ne zasluzuvame da postoime na planetava
inace nemam vreme rabotata ne mi dozvoluva da bidam sloboden vo 18-19 casot inace so gordos bi otisol na taa obuka
kako prvo ke se zapoznaam so luge
vtoro ke naucam da rakuvam so oruzje
i treto ke mi bide cest nesto da naucam od stojance angelov
a 100 evra se simbolicna cena koja sto treba da se plati toa ti e 100 denari na den samo kursumite ti se 500 denari
kako i da e ke ides vo grad ke poebes 2000 3000 iljadi denari a si dobil samo stomak od pivoto sto si go ispil a ovde dobivas i vestina i znaenje koe sto moze da ti pomogne vo idnina
Што сакаш ти?Какво оружје бе пиштол со 3 шаржера.Некој добро ќе се збогати со оваа зделка.
Секоја чест до Генералот но претерал со сумата.