Воена Обука “Регрут 2013“

• Креатор на темата Креатор на темата Макед0нер
  • Време на започнување Време на започнување
idete si u vojska 3 meseci i zastedi si 6 iljadi a i povekje so gaga jadenje i pienje

Уф ама сакам да се пробам. Али јбг од 8-17ч секој ден сум на работа :( Иначе одлична идеја. (y)

Сум ја прошол ја обукава одамна... кога ќе пукне пак ми треба само од негде да набавам барем една саглам М70 АБ2 и доволно муниција....:sneaky:

Од Скопје сум и пак не можам да одам зошто 100 е :confused: веќе ми отидоа како не го видов ова вчера :mad: :mad: :(

kooja glupost ja kaza sea ne mi se veruva

sto e glupo??ajde kazi mi??? toa so ke platis 100 evra za da glumis vojnik?? ili moznosta da ides tri meseci u vojska pod drzavata kade sve ke ti bide plateno??? ili ovde herojot Stojance Angelov ke te naprai Rambo...ahhh beee se palite ko degeni...koa na kraj dzabe ke si gi dadete 100te evra ke propustite pola od casevite poso ke ve mrzi da idete...idete u vojska nema beganje tamu spies tamu stanuvas...cel den si u toa...ne ova

Овој курс е добра опција за некој кој сака да научи да ракува со оружје (а и многу други работи), а не сака да го трпи војничкиот 24-часовен режим.
Сметам дека на Македонците, сега моментално како што стојат работите, им е потребно ова знаење.

Овој курс е добра опција за некој кој сака да научи да ракува со оружје (а и многу други работи), а не сака да го трпи војничкиот 24-часовен режим.
Сметам дека на Македонците, сега моментално како што стојат работите, им е потребно ова знаење.

Какво оружје бе пиштол со 3 шаржера.Некој добро ќе се збогати со оваа зделка.
Секоја чест до Генералот но претерал со сумата.

sto e glupo??ajde kazi mi??? toa so ke platis 100 evra za da glumis vojnik?? ili moznosta da ides tri meseci u vojska pod drzavata kade sve ke ti bide plateno??? ili ovde herojot Stojance Angelov ke te naprai Rambo...ahhh beee se palite ko degeni...koa na kraj dzabe ke si gi dadete 100te evra ke propustite pola od casevite poso ke ve mrzi da idete...idete u vojska nema beganje tamu spies tamu stanuvas...cel den si u toa...ne ova

abe dete kade bese ti koga vistinskiot heroj stojance bese pogoden i pola organi mu izvadija kade bese ???
nemoj be ziti se od vakvi luge kako tebe mi se povraka covekot ginel za makedonija i sea ti ke jades burek
sramno e od tvoja usta da iskoci negovoto ime
prokleto makedonce ne zasluzuvame da postoime na planetava

inace nemam vreme rabotata ne mi dozvoluva da bidam sloboden vo 18-19 casot inace so gordos bi otisol na taa obuka
kako prvo ke se zapoznaam so luge
vtoro ke naucam da rakuvam so oruzje
i treto ke mi bide cest nesto da naucam od stojance angelov
a 100 evra se simbolicna cena koja sto treba da se plati toa ti e 100 denari na den samo kursumite ti se 500 denari
kako i da e ke ides vo grad ke poebes 2000 3000 iljadi denari a si dobil samo stomak od pivoto sto si go ispil a ovde dobivas i vestina i znaenje koe sto moze da ti pomogne vo idnina

znaci ne se 3 sarzera tuku najmalku 3 boevi pukanja ako ne se lazam toa se 3 kursumi neli??
znaci ne e bitno kolku pati ke puknes ne si na svadba pa sea ajde ke pukame tuku vestinite koj sto ke gi naucis so lugeto so koj ke bides vo momentot raboti koj sto ke gi naucis koj sto gi nema na ulica
100denari na den e simbolicna cena ne e preterano pa mu ebam mater 150 denari ti e pivo vo diskoteka pa ke utepas 10-tina a tuka covekoj koj sto ti dava znaenje vestina i volja za nesto ponataka vikas deka se mnogu 100 denari na den

abe dete kade bese ti koga vistinskiot heroj stojance bese pogoden i pola organi mu izvadija kade bese ???
nemoj be ziti se od vakvi luge kako tebe mi se povraka covekot ginel za makedonija i sea ti ke jades burek
sramno e od tvoja usta da iskoci negovoto ime
prokleto makedonce ne zasluzuvame da postoime na planetava

inace nemam vreme rabotata ne mi dozvoluva da bidam sloboden vo 18-19 casot inace so gordos bi otisol na taa obuka
kako prvo ke se zapoznaam so luge
vtoro ke naucam da rakuvam so oruzje
i treto ke mi bide cest nesto da naucam od stojance angelov
a 100 evra se simbolicna cena koja sto treba da se plati toa ti e 100 denari na den samo kursumite ti se 500 denari
kako i da e ke ides vo grad ke poebes 2000 3000 iljadi denari a si dobil samo stomak od pivoto sto si go ispil a ovde dobivas i vestina i znaenje koe sto moze da ti pomogne vo idnina

epa tuka e toa...SO GORDOST KE IDAM...oni te gledaat ko pari i niso poveke...ti SO GORDOST....

Што сакаш ти?
со бесповлечен да ги учи?

Овие гзот од пред компјутер не го мрднале, со стап не знаат да се бранат, па не за друго...

Инаку ако некој сака повеќе од воениот живот, може да се пријави у фирмата на Талат, секое време, нели. Бесплатно е. Дури мислам дека сеуште има некоја минимална месечна накнада за регрутите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom