Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се знае што одговара со домаќин човек, домаќинка жена.Еве уште еден домаќин човек.![]()
Така е. Ја згрешив песната
--- надополнето: 3 април 2013 во 12:50 ---
FARANG
Ти остави книгата у Скопје, ама камуфлирај ја, завиткај ја у украсна хартија Спајдермен.![]()
Се знае што одговара со домаќин човек, домаќинка жена.![]()
Од тебе домаќинка не бива... Ја жалам жена ти...
може, може само да не те инспирира украсната хартија па место да го врзуваш партнерот или он тебе да не почнеш да правиш мрежи и да бркаш кримоси низ населба? да не имаш ти ваков фетиш?
http://matthewsaliba.files.wordpress.com/2012/08/doctorzweb.jpg
Фаранг, молим те друпат немој такви слики. Јас не можам пајаче на слика да гледам, а не пак да ме лази. Бррррр, ем наежи бре човек!
Чисто мислев ако ја оставаш на некој шалтер, да ја спакуваш, не ја прелиста некој, па кога ќе ме види да им каже на другите: Еве ја!![]()
![]()
Де бе лина од пајачиња се плашиш? Јас па те мислам голема воа оноа.... Што реши си да пробаш? Не се секирај има некој ептен интересни везови не се сите агресивни тоа повеќе за мене и AnFem, ние сме си опремени и за домашен тренинг
онака неочекувано да почни да ми го пуши ... после се знае шо следува...
Му ѕвони аларм за да оди во школоШо следува ?
We all have that feeling bro... сочувствоДа имам секс со најдобрата другарка на девојками која ненормално ме пали...
Прашај ја девојка ти дали ќе ти дозволи. После тоа имаш две опции. Исполнување на желбата или штикла у око. Хахахахахахаха Јас мислам втората е поверојатна да ја добиеш....Да имам секс со најдобрата другарка на девојками која ненормално ме пали...