Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
1.Да не треба да постира овде ливче со 10 000 уплата на Пелистер за да си го оправда мислењето дека Пелистер ќе победи?
2/И јас мислам и си се надевам дека денес ќе тепаме, ама не значи дека морам да уплатам в кладилница.
1. Абе многу е лесно да тврдиш дека твојот тим ќе тепа , и тоа на зборови ама иди уплати 10 000 дека Пелистер ќе тепа, па ќе ти поверувам дека стварно толку е убеден во победата. После војна сите генерали , еднаш од 100 пати ќе му искочи типот дека Пелистер ќе тепа на Градски , и после ќе реплицира постови каде он твдрел дека ќе тепале. Ако е толку убеден нека уплати за неговиот тим и нека го објави тука тикетот.
2. И јас се надевам дека до година Вардар ќе освои Лига на шампиони.

1. Абе многу е лесно да тврдиш дека твојот тим ќе тепа , и тоа на зборови ама иди уплати 10 000 дека Пелистер ќе тепа, па ќе ти поверувам дека стварно толку е убеден во победата. После војна сите генерали , еднаш од 100 пати ќе му искочи типот дека Пелистер ќе тепа на Градски , и после ќе реплицира постови каде он твдрел дека ќе тепале. Ако е толку убеден нека уплати за неговиот тим и нека го објави тука тикетот.
2. И јас се надевам дека до година Вардар ќе освои Лига на шампиони.
Нигде не напиша тој дека е убеден во победа вечер на градски, туку само си кажа мислење.
И да, надевај се дека ќе освои, твое право си е то.

Читам раководството на Шкендија повикува на што поголема присутност на следните 2 натпревари, затоа што планираат со насобраните пари од билетите да им подмират некои долгови на играчите. Море мајмуни, море мафијаши низаедни, а кај одеа досега тие пари, зошто досега тие пари не ги делевте за платите на играчите. Ја се прашувам каде е свеста на луѓето, иди бе со сила избркај ги од клубот, ако треба и силом, се непослушност, не дозволувај ниту да одиграат натпревар. Наредните 2 натпревари они ке соберат пари, сакат да соберат уште нешто пошто веке се ближи крајот на шампионатот
Дали е вистина дека поголем дел од играчите ќе ви заминеле во престојниов период?
Имаше некои такви шпекулации дека некои од поважните играчи поради неисплатените долгови ќе заминеле. Мада често фудбалерите се закануваат со заминување само за да им бидат исплатени платите :)

Дали е вистина дека поголем дел од играчите ќе ви заминеле во престојниов период?
Имаше некои такви шпекулации дека некои од поважните играчи поради неисплатените долгови ќе заминеле. Мада често фудбалерите се закануваат со заминување само за да им бидат исплатени платите :)

Немам појма што се дешава, долго време веќе не се занимавам со случките околу клубот, исто така веќе нити одам да ги гледам. Само ми падна во очи веста и колку треба да бидат глупи да дават таква изјава, исто така колку треба да се глупи новинарите да постираат таква вест без при тоа да го прашат тоа раководство истото што ги прашав ја на темава

Немам појма што се дешава, долго време веќе не се занимавам со случките околу клубот, исто така веќе нити одам да ги гледам. Само ми падна во очи веста и колку треба да бидат глупи да дават таква изјава, исто така колку треба да се глупи новинарите да постираат таква вест без при тоа да го прашат тоа раководство истото што ги прашав ја на темава
И ја на овој начин се откачив од идење на Вардар.
Клубот го водеа апаши, а ФСМ го водеше Ѕинго.
Едноставно, ми се смачи да гледам како пропаѓа пред мои очи со години.
...и никад више не се вратив на Запад.
Не престанав да го сакам, али ретко идам.

Напредок - Тетекс сегде кај шо видов е блокирана.
Ете кај лежат парите денес :D

Shkendija 1:1 Renova.

Bravo za ovie sto ostana i igraa deneska , solidna igra , mozhevme i da pobedime . Izair Emini postigna gol za 0-1 , vednash posle toj gol , 1 minuta podocna izramni Shkendija so super golot na Lovre Cirjak, koj sto imashe i 2 super shansi za 2:1 no ne realizirashe . I ovie mladite se pokazhaa deneska , osobeno M.Murati , se na se disciplinirana igra , zasluzhivme poveke.

892494_501716886551624_1026456485_o.jpg

Можевме да победиме ама добро е.

Vardar - Pelister vo zivo se dava nekade? ima nekoj streem?
На собраниски. Стрим мислам дека нема.

Нека му кажи некој на оние слепците од МТВ како се презиват играчите на Пелистер !

edno ne mi e jasno vo nasava liga imaame 12 ekipi vo prva liga a odigrani 24 kola a veke se igra 25 kolo. ekipive po 3 susreti da ne igrat megu sebe ?

*LION* , само кажи ми дали вардар го тепа Пелистер?

ЕБЕН Е ВАРДАР, АЛЕ ЕБЕН Е ВАРДАР !

Отказ за Џиџи и за цела управа на Вардар.Све друго е губење време

А ми се јавува и сомнеж дали утакмизата со Шкендија бела наместена. Не е можно таква блескава утамица да изигра Вардар со Шкендија а сите други утакмици од катострофа по катастрофа.
Очајна игра на Вардар.
--- надополнето: 13 април 2013 во 21:45 ---
*LION* , само кажи ми дали вардар го тепа Пелистер?

ЕБЕН Е ВАРДАР, АЛЕ ЕБЕН Е ВАРДАР !
Не скокај многу, ќе го сменат лингурот Џиџи ќе си дојдат работите на место. Радувајте се додека можете тешко дека ќе имате прилика другпат ваков тежок лингур да е тренер на Вардар за да ви се повтори да тепате на градски! Вардар бил и ќе остане наша Скопска и Македонска гордост!
Logo-of-Vardar.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom