Предлог мобилен

• Креатор на темата Креатор на темата -x-
  • Време на започнување Време на започнување
Најверојатно лошо се изразив,не мислев на надворешен изглед.
Што се однесува до телефончево,најверојатно иднава недела ќе го земам на ново,искрено се надевам дека се ќе помине без проблеми. Ви благодарам на сите за предлозите,помогнаа. :-)

prvo probaj posle kupi, i ja bev fasciniran od w8 ali koga go probav mi se odmili. Android si e android end of discussion.

Дур е жива темава да си кажам дека мењам htc one x за windows phone 8x, телефонот е во совршена состојба со гаранција и со кутија :)
едит: +доплаќам 50евра

Плав 8х или лимон боја земај лудило изгледаат

Веруј би земал One X и јас,проблемот е што ја надминува границата над 14.000.. Најверојатно ќе земам windows 8s,јесда не ми се допаѓа баш изгледот на windows телефоните али функционалноста пред се.
Секакви дополнителни совети и мислења се добредојдени.
HTC Desire X не ти се допаѓа? Има скоро исти перформанси како Windows 8S и има повеќе рам.

prvo probaj posle kupi, i ja bev fasciniran od w8 ali koga go probav mi se odmili. Android si e android end of discussion.

Се согласувам old buddy,во намера и ми беше да го пробам.

HTC Desire X не ти се допаѓа? Има скоро исти перформанси како Windows 8S и има повеќе рам.

Кога би зимал веќе андроид,барем нека има JB,колку што гледам за овој нема ништо повеќе освен CWM.

Кога би зимал веќе андроид,барем нека има JB,колку што гледам за овој нема ништо повеќе освен CWM.

Ефтин телефон андроид немој да земаш во никој случај. Само нервози ќе си имаш со лагирање и глупости.

Ефтин телефон андроид немој да земаш во никој случај. Само нервози ќе си имаш со лагирање и глупости.
Не ми ни беше во план,освен ако не ги сметаш 14.000 за ефтино,тогаш не сме на исто катче.Секој со своите можности. :-)

:( 2 much 4 my taste, иначе одличен тел

Земи андроид телефон најдобро ти е заеби овие windows мобилните али ипак како сакаш. Инаку моја препорака хтц оне х или самсунг галакси с2.

Јас имам HTC Desire X, и можам да ти кажам дека нема да згрешиш ако го земеш и тоа на ново само телефон без договори и претплати. Има одлични перформанси за средна класа на Android телефон
п.с
Од пред неколку дена дојде официјален ЈB за Desire X
ЦЕНА

Моментално од новиве предлози,највише ми фатија око HTC Windows Phone 8s и Iphone 4. Што мислите вие,која е подобра опција?

Друже,зар не е One X-от доста поскап од 14.000?
Нормално 4ката од овие два
иначе виндоус фоунот 8с има напумпана цена во оператор ... имаше половен еден продаваа на форумов 8-9000 ден месец дена стар
4ка гивеј околу 200 евра ти е, 4ка неверлок до кај 230-240

Претходно имав с2ка и мразам андроид зошто е нестабилен, кога ќе го наполниш почнува да трокира да лагира итн итн ...

Мој совет и јас секако пак се враќам на 4ка што и да земам не ми држи во рака
--- надополнето: 12 април 2013 во 20:36 ---
Не спомнав ... користев малку 8с и за мене не е ... едноставно нема тоа што барам и сеуште ми е недовршен
за мене бес бај за околу 200 евра е ајван 4ка ... и според мене најсовршениот софтвер

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Нормално 4ката од овие два
иначе виндоус фоунот 8с има напумпана цена во оператор ... имаше половен еден продаваа на форумов 8-9000 ден месец дена стар
4ка гивеј околу 200 евра ти е, 4ка неверлок до кај 230-240

Претходно имав с2ка и мразам андроид зошто е нестабилен, кога ќе го наполниш почнува да трокира да лагира итн итн ...

Мој совет и јас секако пак се враќам на 4ка што и да земам не ми држи во рака

Може да знам што е разликата помеѓу гивеј и неверлок,немам баш многу искуство со iOS..
Не сум баш веќе толку сигурен за 8s-от,штета што сум краток со пари,би го зел One X-от иначе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom