white_eagle
: : stuck in void : :
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 953
- Поени од реакции
- 716
Valenciennes - St. Etienne GG 1.90 @ SportLife
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баце баш сега гледам за овој натпревар , јас го гледам како X-2 и 0-2 гола или т2, а дека Валенсиен ќе даде гол против ст.етјен така ослабен на оваа втора полусезона тешко.Valenciennes - St. Etienne GG 1.90 @ SportLife
Ако фатиш ќе се збогатишJa stavam St.Etienne 2 za 50 e i ako izgubam ke si gledam samo rezultati :/
Ослабени се да, ама дали знаеш кои ѓубриња се и како знаат да изиграат на резултат во минатото, плус гледам давале гол на сите 5 последни натпревари па се потпирам на таа традицијаБаце баш сега гледам за овој натпревар , јас го гледам како X-2 и 0-2 гола или т2, а дека Валенсиен ќе даде гол против ст.етјен така ослабен на оваа втора полусезона тешко.
Баце баш сега гледам за овој натпревар , јас го гледам како X-2 и 0-2 гола или т2, а дека Валенсиен ќе даде гол против ст.етјен така ослабен на оваа втора полусезона тешко.
Ако фатиш ќе се збогатиш![]()
се разбравме, шибај мајстореОслабени се да, ама дали знаеш кои ѓубриња се и како знаат да изиграат на резултат во минатото, плус гледам давале гол на сите 5 последни натпревари па се потпирам на таа традиција![]()
Абе јас го убив од фаќање другар Валенсиен на домашен терен 1-1&3+ .. не ми кажуј мене за валенсиен. На сите им е омилен пто го фатија. Епа сега ако паднеш потсети се на мене кога ти кажав дека се дрва и немаат играчи, поздравспоред мене фаленсијанес ми е една од најомилените домашни екипи....кога играат на домашен терен секогаш се добро мотивирани и секоја екипа треба да се помачи многу доколку сака да ги победи... секако дека ст. етјен се класа над нив но планирам да си ја пуштам сингл 1 на мал влог чисто за да си стојам на зборот....
Искрено кажи ми, не ти е глупо за 50 да добиеш 100 денари ? Мислам сингл да ставиш 50 денари на 1.9 или 2 коефициент да речам... И да, не дека ги потценувам парите или дека викам 50 денари се малце(не дека се многу) ама ај на пример да ставиш 300 денари за да земеш 600 пак добро, али за 50 да земеш 100 бар за мене глупо...Aaaa , taman rabota ako igrash ti da se zbogatish) nemoj taka !
50 е рече дечкото што се 50 еуричињаИскрено кажи ми, не ти е глупо за 50 да добиеш 100 денари ? Мислам сингл да ставиш 50 денари на 1.9 или 2 коефициент да речам... И да, не дека ги потценувам парите или дека викам 50 денари се малце(не дека се многу) ама ај на пример да ставиш 300 денари за да земеш 600 пак добро, али за 50 да земеш 100 бар за мене глупо...
Курац отиде и ова...Утре сабалје Сиднеј Двојка ДНБ(2,6) во 11-30 е
после тоа Паире-Робредо +
па за покасно мајсторските франција 2 ќе бидете навремено известени![]()
a тенисот не те враќа или само за сиднеј се фанаКурац отиде и ова...а кај има да се игра црвен картон?
според мене фаленсијанес ми е една од најомилените домашни екипи....кога играат на домашен терен секогаш се добро мотивирани и секоја екипа треба да се помачи многу доколку сака да ги победи... секако дека ст. етјен се класа над нив но планирам да си ја пуштам сингл 1 на мал влог чисто за да си стојам на зборот....
и овде х ке си пуштам и на ситно 2-х
( http://www.flashscore.com/match/QLAO2Ibd/#match-summary )