Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Valenciennes - St. Etienne GG 1.90 @ SportLife
Баце баш сега гледам за овој натпревар , јас го гледам како X-2 и 0-2 гола или т2, а дека Валенсиен ќе даде гол против ст.етјен така ослабен на оваа втора полусезона тешко.

Баце баш сега гледам за овој натпревар , јас го гледам како X-2 и 0-2 гола или т2, а дека Валенсиен ќе даде гол против ст.етјен така ослабен на оваа втора полусезона тешко.
Ослабени се да, ама дали знаеш кои ѓубриња се и како знаат да изиграат на резултат во минатото, плус гледам давале гол на сите 5 последни натпревари па се потпирам на таа традиција :)

според мене фаленсијанес ми е една од најомилените домашни екипи....кога играат на домашен терен секогаш се добро мотивирани и секоја екипа треба да се помачи многу доколку сака да ги победи... секако дека ст. етјен се класа над нив но планирам да си ја пуштам сингл 1 на мал влог чисто за да си стојам на зборот....

очигледна 3 за 3 соработка баш поради тоа овде ке ја пуштам х
( http://www.flashscore.com/match/I1jbd15m/#h2h;overall )

Ослабени се да, ама дали знаеш кои ѓубриња се и како знаат да изиграат на резултат во минатото, плус гледам давале гол на сите 5 последни натпревари па се потпирам на таа традиција :)
се разбравме, шибај мајсторе
според мене фаленсијанес ми е една од најомилените домашни екипи....кога играат на домашен терен секогаш се добро мотивирани и секоја екипа треба да се помачи многу доколку сака да ги победи... секако дека ст. етјен се класа над нив но планирам да си ја пуштам сингл 1 на мал влог чисто за да си стојам на зборот....
Абе јас го убив од фаќање другар Валенсиен на домашен терен 1-1&3+ .. не ми кажуј мене за валенсиен. На сите им е омилен пто го фатија. Епа сега ако паднеш потсети се на мене кога ти кажав дека се дрва и немаат играчи, поздрав

Уште една потенцијална за ЦРВЕН картон Севиља - Бетис ако паметам добро и ова е дерби и на последниве црвени си ропаат како од шала

Aaaa , taman rabota ako igrash ti da se zbogatish :)) nemoj taka !
Искрено кажи ми, не ти е глупо за 50 да добиеш 100 денари ? Мислам сингл да ставиш 50 денари на 1.9 или 2 коефициент да речам... И да, не дека ги потценувам парите или дека викам 50 денари се малце(не дека се многу) ама ај на пример да ставиш 300 денари за да земеш 600 пак добро, али за 50 да земеш 100 бар за мене глупо...

Според некои лични анализи составив ова ливче, тешко дека ќе влезе оти скоро сите се на некој ризик, ама од искуство гледам дека ако малку не се ризикува секогаш те зезнува еден натпревар. Сега намерно играм по малку контра.

Valenciennes - St. Etienne GG - 1.90 -

Валенсијенес е незгоден противник на домашен терен, и мислам дека треба јајца да имаш да бркаш гостинска победа на било кој на терен на Валенсијенес. Според мене, натпреваров плаче за двознак 1x (1.85 @ bet365) ама мислам помал ризик е GG.

Trabzonspor - Оrduspor 1 - 1.75 -

Не е до тоа што Трабзон е нешто посебно извонреден на домашен терен, туку што Орду се буквално катастрофа на гостински терен, на последни 10 натпревари постигнале само 6 гола. Освен тоа, претходниот натпревар примиле 4 од Трабзон. Сега ако изненадат и победат да знаете моја карма е тоа :icon_mrgr:

VVV - FC Zwolle X - 3.00 -

Овде играм на ризик, Венло се безопасен тим кој што е претпоследен во Холандија и ризикува испаѓање, а Цволе се 2 места над нив со многу подобри шанси за опстанок. Не гледам некоја особена соработка, освен што последните 2 натпревари им завршиле нерешено а мислам и сега би се очекувала поделба на бодовите која што би била оптимално поволна за двата тима. Некој би рекол Венло ја гледа шансата за опстанок единствено во ваквите натпревари, ама мислам не би се дале така лесно Цволе кои се не така недостижни 4 бода над зоната за испаѓање.

Betis - Sevilla 0-2 - 1.90 -

Во Шпанија на голови овие два тима играат топло-ладно, претходно коло Бетис ја растури Гранада на гости (а се случувало да изгубат од мизерни тимови како Мајорка) и сега верувам сите се запалени да ги играат 1 што и реално не е така лош тип со „поклон“ коефициент од 2.50. Уште кога ќе се види дека играат против Севиља (чиј што секој втор натпревар паѓа црвен, дали за нив или за противникот :icon_mrgr:) што нема победено на гости некои фантастични 9натпревари тоа уште додава на сликата.

Сепак мислам ваквите поклон натпревари се уствари локуми за кладилниците да ги попаѓаат лакомите типстери залетани по 1. Многу подобро е да се одбраните со 1x @ 1.44 или сосем да го избегнете овој пар. Јас ќе ризикувам на малку голови, оти мислам ќе биде 1-0 или 0-0.

--
19.00 @ SportLife
--- надополнето: 12 април 2013 во 14:55 ---
Искрено кажи ми, не ти е глупо за 50 да добиеш 100 денари ? Мислам сингл да ставиш 50 денари на 1.9 или 2 коефициент да речам... И да, не дека ги потценувам парите или дека викам 50 денари се малце(не дека се многу) ама ај на пример да ставиш 300 денари за да земеш 600 пак добро, али за 50 да земеш 100 бар за мене глупо...
50 е рече дечкото што се 50 еуричиња :)

Утре сабалје Сиднеј Двојка ДНБ(2,6) во 11-30 е
после тоа Паире-Робредо +
па за покасно мајсторските франција 2 ќе бидете навремено известени :)
Курац отиде и ова... :facepalm: а кај има да се игра црвен картон?

Извинете тогаш не знаев дека и во евра се рачна овде :D
Моја грешка. Посебно извини Trendchaser :)

Курац отиде и ова... :facepalm: а кај има да се игра црвен картон?
a тенисот не те враќа или само за сиднеј се фана :D
--- надополнето: 12 април 2013 во 15:14 ---
Oвие што ме следат у пп за добри типови , неможам да гледам некои типстери јаки со статистики стасале па да не ми ги испијат натпревариве , поздрав

очигледна 3 за 3 соработка баш поради тоа овде ке ја пуштам х
( http://www.flashscore.com/match/I1jbd15m/#h2h;overall )

Ако има соработка тогаш треба Пандури да тепа пошто се борат за нешто, Клуж за ништо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom