Фан клуб: Партизан!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Другари,што ви кажав за Ловерњ?;)
му треба време но се подобар и подобар е..знае Дуле што прави..

и уште еднаш се докажа каква федерација има и на која страна е..Бертанс и Дуле казнети а Звезда само без публика? има ли резон ова? Циганот прави инцидент а Бертанс казнет секоја чест..се се прави само да бидат први ама на крај пак ќе биде ај следната година..

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
му треба време но се подобар и подобар е..знае Дуле што прави..

и уште еднаш се докажа каква федерација има и на која страна е..Бертанс и Дуле казнети а Звезда само без публика? има ли резон ова? Циганот прави инцидент а Бертанс казнет секоја чест..се се прави само да бидат први ама на крај пак ќе биде ај следната година..

Не можев да останам должен.
Ало бре, па кој предизвика инцидент прв ? Кој го удри Лазиќ со лакт и при тоа не доби намерна ? Ја ?
Свињата ваша што се нарекува тренер цела утакмица ги пцуе судиите, а на крај се осуди и да го штипне (гледај ја снимката од спортнетворк, јасно се гледа све). Читај го малце и правилников:

Предраг Бојић је произвољно изрекао казну од две утакмице суспензије иако у Дисциплинском правилнику пише следеће: ко вређа, изазива или физички нападне такмичара, тренера функционера, делегата, судију или гледаоца на утакмици, или ван кошаркашког терена казниће се забраном играња или вршења дужности у трајању од најмање шест месеци. У посебно тешким условима може се изрећи казна доживотне забране играња или вршења дужности.

И после се имате лице да се жалите ?
Ама добро, нели сите се против партизан, држава, Звезда, БИА, ЦИА, масони, илуминати. Сироти вие оставени сте сами на себе.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не можев да останам должен.
Ало бре, па кој предизвика инцидент прв ? Кој го удри Лазиќ со лакт и при тоа не доби намерна ? Ја ?
Свињата ваша што се нарекува тренер цела утакмица ги пцуе судиите, а на крај се осуди и да го штипне (гледај ја снимката од спортнетворк, јасно се гледа све). Читај го малце и правилников:

И после се имате лице да се жалите ?
Ама добро, нели сите се против партизан, држава, Звезда, БИА, ЦИА, масони, илуминати. Сироти вие оставени сте сами на себе.
Како тоа играчот што добива исклучување и оди да се тепа не е казнет а он е казнет???
За тренерот тој е доктор за кошарка а тоа што го прави има технички и слично..а што се мава со топки кој е крив или и за тоа треба да биде крив Партизан он ја организира утакмицата??

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Како тоа играчот што добива исклучување и оди да се тепа не е казнет а он е казнет???
За тренерот тој е доктор за кошарка а тоа што го прави има технички и слично..а што се мава со топки кој е крив или и за тоа треба да биде крив Партизан он ја организира утакмицата??
Па казнети се и Суботиќ и Нелсон, ако прочита убаво, казнета е и Звезда со утакмица без публика ради гаѓањето со топката (искрено и мене да ме прашуеш, ептен дебилен потег беше тоа).

Казните се горе-доле заслужени, освен, казната за свињата, која е преблага. Мада, не сум изненаден ич.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ловрењ продолжува да гази изгледа ќе биде добро засилување ова и за следната сезона..

газење денеска на Војводина со доста ротирање во составот Ловрењ дабл дабл

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Па казнети се и Суботиќ и Нелсон, ако прочита убаво, казнета е и Звезда со утакмица без публика ради гаѓањето со топката (искрено и мене да ме прашуеш, ептен дебилен потег беше тоа).

Казните се горе-доле заслужени, освен, казната за свињата, која е преблага. Мада, не сум изненаден ич.
Па ако е така тогаш реално требаше вас,5-6 утакмици без публика,таков мајмун да ставиш на ВИП место да седи не е заебанција !

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Кај смеат нив да ги казнат,нели гледаш и денеска им подарија победа против Раднички,но ке видиме на крајот кој прв ке заврши.Убедлива победа на Партизан во Ужице против Слобода од 83-62.Бертанс 23 поени 5/8 за три.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Па ако е така тогаш реално требаше вас,5-6 утакмици без публика,таков мајмун да ставиш на ВИП место да седи не е заебанција !
Па ајде сеа 10 утакмици без публика да не казнат.
Не убил човек тој дегенот, туку фрли со топка према свињата и после го тргнаа. Пред три години кога беше пукањето на Север бевме казнети со 5 утакмици, а тоа и ова не можеш да ги рамниш никако.

И да, ептен ми се смешни приказните дека ете ККЦЗ е заштитена и дека сите се против вас. Ах бе...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Па ајде сеа 10 утакмици без публика да не казнат.
Не убил човек тој дегенот, туку фрли со топка према свињата и после го тргнаа. Пред три години кога беше пукањето на Север бевме казнети со 5 утакмици, а тоа и ова не можеш да ги рамниш никако.

И да, ептен ми се смешни приказните дека ете ККЦЗ е заштитена и дека сите се против вас. Ах бе...
Па сезонава ако не е така тогаш незнам...
Срамота е да се негира такво нешто,купот режирано и првооделенчиња ќе сфатеа !

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Не знам по која основа се надеваш дека сте подобри,кога реално не сте,а и нема да бидете додека постои КК Партизан,затоа што Партизан е институција.За него снимаат филм,шпанци,фрацузи,додека вас никој не ве познава у кошарка е разликава голема,како у фудбал да споредуваш Реал Мадрид и Јанг Бојс.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Kajgana Shop

На врв Bottom