- Член од
- 20 август 2012
- Мислења
- 1.426
- Поени од реакции
- 448
Другари,што ви кажав за Ловерњ?
му треба време но се подобар и подобар е..знае Дуле што прави..Другари,што ви кажав за Ловерњ?
Не можев да останам должен.му треба време но се подобар и подобар е..знае Дуле што прави..
и уште еднаш се докажа каква федерација има и на која страна е..Бертанс и Дуле казнети а Звезда само без публика? има ли резон ова? Циганот прави инцидент а Бертанс казнет секоја чест..се се прави само да бидат први ама на крај пак ќе биде ај следната година..
Предраг Бојић је произвољно изрекао казну од две утакмице суспензије иако у Дисциплинском правилнику пише следеће: ко вређа, изазива или физички нападне такмичара, тренера функционера, делегата, судију или гледаоца на утакмици, или ван кошаркашког терена казниће се забраном играња или вршења дужности у трајању од најмање шест месеци. У посебно тешким условима може се изрећи казна доживотне забране играња или вршења дужности.
Како тоа играчот што добива исклучување и оди да се тепа не е казнет а он е казнет???Не можев да останам должен.
Ало бре, па кој предизвика инцидент прв ? Кој го удри Лазиќ со лакт и при тоа не доби намерна ? Ја ?
Свињата ваша што се нарекува тренер цела утакмица ги пцуе судиите, а на крај се осуди и да го штипне (гледај ја снимката од спортнетворк, јасно се гледа све). Читај го малце и правилников:
И после се имате лице да се жалите ?
Ама добро, нели сите се против партизан, држава, Звезда, БИА, ЦИА, масони, илуминати. Сироти вие оставени сте сами на себе.
Па казнети се и Суботиќ и Нелсон, ако прочита убаво, казнета е и Звезда со утакмица без публика ради гаѓањето со топката (искрено и мене да ме прашуеш, ептен дебилен потег беше тоа).Како тоа играчот што добива исклучување и оди да се тепа не е казнет а он е казнет???
За тренерот тој е доктор за кошарка а тоа што го прави има технички и слично..а што се мава со топки кој е крив или и за тоа треба да биде крив Партизан он ја организира утакмицата??
хаха така нека е моја грешкаЖофри Ловерњ не Ловрењ.Фала.
Па ако е така тогаш реално требаше вас,5-6 утакмици без публика,таков мајмун да ставиш на ВИП место да седи не е заебанција !Па казнети се и Суботиќ и Нелсон, ако прочита убаво, казнета е и Звезда со утакмица без публика ради гаѓањето со топката (искрено и мене да ме прашуеш, ептен дебилен потег беше тоа).
Казните се горе-доле заслужени, освен, казната за свињата, која е преблага. Мада, не сум изненаден ич.
Па ајде сеа 10 утакмици без публика да не казнат.Па ако е така тогаш реално требаше вас,5-6 утакмици без публика,таков мајмун да ставиш на ВИП место да седи не е заебанција !
Па сезонава ако не е така тогаш незнам...Па ајде сеа 10 утакмици без публика да не казнат.
Не убил човек тој дегенот, туку фрли со топка према свињата и после го тргнаа. Пред три години кога беше пукањето на Север бевме казнети со 5 утакмици, а тоа и ова не можеш да ги рамниш никако.
И да, ептен ми се смешни приказните дека ете ККЦЗ е заштитена и дека сите се против вас. Ах бе...
Вака ?Па сезонава ако не е така тогаш незнам...
Срамота е да се негира такво нешто,купот режирано и првооделенчиња ќе сфатеа !
Брат не заебавај и ти сега,парична казна споредуваш со казна за неиграње на играчи и тренер да не може да ја води екипата,што се 118.000 ден за Човиќ реално? !