Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
за да ќарам пушење - се признавам бе ( и ќе ти платам ако треба)

Е бе, за една цигара се брукаш.Ем педер, ем се брука за цигара.За цигара ли си спремен да го примиш?Јас не сум педер ако ти си, си го погрешил човекот.

Е бе, за една цигара се брукаш.Ем педер, ем се брука за цигара.
Aли неверство не простувам. Поарно би седел на маса и пиел со геј од колку со некоја краста која се изнаплака и прости неверство

Aли неверство не простувам. Поарно би седел на маса и пиел со геј од колку со некоја краста која се изнаплака и прости неверство

Продолжи да си седиш и со едните и со другите.Си се пронашол кај своите.

Напален до крај! Се би ебел, дури и девојче.

Продолжи да си седиш и со едните и со другите.Си се пронашол кај своите.
Не се љути бе, зезање е, поо шо си осетлив. Немам ништо протв тие шо простуваат сигурно си имаш свои причини за такво нешто, не мислев да те навредам, сериозно а ако те увредив - извини ,е те ова е историски момент да Лет на некој му се извини!!

Не се љути бе, зезање е, поо шо си осетлив. Немам ништо протв тие шо простуваат сигурно си имаш свои причини за такво нешто, не мислев да те навредам, сериозно а ако те увредив - извини ,е те ова е историски момент да Лет на некој му се извини!!

Па не се љутам де, каде ти виде љутење?Гледаш, немам напишано реченица со големи букви, нити пак имам некаде ставено извичник.Само ти ја кажувам вистината.

Три пати ура за Borg_Drone! Човекот кој го натера Лет 3 да се правда и да цмиздри. :pos:
Добро бе Лет, не си педер, еве јас ќе потврдам и ќе се пишам како сведок.

Не е интересно со извинувања, ќе замре муабетот :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom