Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
да, зато и запна од преѓе да ми станеш другарчеЗначи ти со вакви се дружиш?
да, зато и запна од преѓе да ми станеш другарчеЗначи ти со вакви се дружиш?
Ти мене прв ме цитираше, јас никаде ништо не напишав за тебе.Да не ти се свиѓам случајно?да, зато и запна од преѓе да ми станеш другарче
полека, прво нека се роди љубов па ќе си прајме 69каТи мене прв ме цитираше, јас никаде ништо не напишав за тебе.Да не ти се свиѓам случајно?
О да, Лет мрази педери во душа, ама не и во пракса.Ти мене прв ме цитираше, јас никаде ништо не напишав за тебе.Да не ти се свиѓам случајно?
аман бе веќе, ќе одбиеш секс со женско - одма педер ќе те праи!О да, Лет мрази педери во душа, ама не и во пракса.
Значи признаваш дека си педер?полека, прво нека се роди љубов па ќе си прајме 69ка
за да ќарам пушење - се признавам бе ( и ќе ти платам ако треба)Значи признаваш дека си педер?
Е бе, за една цигара се брукаш.Ем педер, ем се брука за цигара.За цигара ли си спремен да го примиш?Јас не сум педер ако ти си, си го погрешил човекот.за да ќарам пушење - се признавам бе ( и ќе ти платам ако треба)
Aли неверство не простувам. Поарно би седел на маса и пиел со геј од колку со некоја краста која се изнаплака и прости неверствоЕ бе, за една цигара се брукаш.Ем педер, ем се брука за цигара.
Aли неверство не простувам. Поарно би седел на маса и пиел со геј од колку со некоја краста која се изнаплака и прости неверство
Не се љути бе, зезање е, поо шо си осетлив. Немам ништо протв тие шо простуваат сигурно си имаш свои причини за такво нешто, не мислев да те навредам, сериозно а ако те увредив - извини ,е те ова е историски момент да Лет на некој му се извини!!Продолжи да си седиш и со едните и со другите.Си се пронашол кај своите.
Па не се љутам де, каде ти виде љутење?Гледаш, немам напишано реченица со големи букви, нити пак имам некаде ставено извичник.Само ти ја кажувам вистината.Не се љути бе, зезање е, поо шо си осетлив. Немам ништо протв тие шо простуваат сигурно си имаш свои причини за такво нешто, не мислев да те навредам, сериозно а ако те увредив - извини ,е те ова е историски момент да Лет на некој му се извини!!