Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ејјј сварно Маикон многу јако изигра браос

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Утре се игра пријателски натпревар со Кина :)
Како што пиши на интер.ит се игра во 17:30
http://inter.it/aas/news/reader?N=26827&L=en

И сеуште нема на која тв ќе има пренос..

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Eве вака, се намачив ама ги најдов досега закажаните пријателски.

Значи првата се игра на 17.07 со тимот на Кина.
Рекоба првото полувреме ќе го игра за Интер а второто за Кина:pos:
:pos::pos:

Потоа следи Емирати Куп, кој ќе се игра на 28 и 29 јули. Таму играме со Валенсија:nerv:(ми мисира на тепачка) а следниот ден со Арсенал. За точните термини ќе ве информирам тогаш, најверојатно едната ќе биди во 2:00, а со Арсенал во 4:15.

На 1 АВГУСТ ИГРАМЕ СО МАНЧЕСТЕР!!!!! на Олд Трафорд. а потоа ни следи уште еден мега-дуел...

...на 29 Август....пази сеа играме со................БАРСА!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

и така ако има некоја нова закажана ќе ве известам.

За кајгана форум дирекно од местото на злосторот Јован И. :pos::pos::pos:
Значи кефој сум!!!! Утре ќе го видиме Нигерињо во акција, а најверојатно и Хименез. Прашувате за канали, ете најдов некако...на следниве ќе има пренос.

ART Sport 4
Sport TV1
Sport.Ro
И на CCTV главната кинеска телевизија...

ЈЕЕЕЕ ми е гајле ќе ги гледам јас на сопкаст. За diehard фановите како мене ако сакате да ја гледате преку нет информации ПП. :)

Поздрав од Јован Интеристата:tapp::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
LOOOOOOOOOOOOOOOL уште Тајсон ни фалеше во тимот, сеа нема маж. Валенсија на 28 нека се пази:pos::pos::pos:

Нелсон ''Тајсон'' Ривас, одбрамбен играч со колумбиско потекло денеска потпиша за Интер. Досега играше за тимот на Депортиво од Колумбија и за Ривер Плејт. МИСЛАМ дека Матераци штотуку доби конкуренција.:pos:...:pos::pos::pos:

Но денеска истотака беше претставен и 22 годишниот чилеански талент...ЛУИС ХИМЕНЕЗ. Беше скромна церемонија, поради тоа што тимот се наоѓа во Јапонија на припреми и затоа беше толку скромно претставувањето. Еве слика:

EDIT:
Еве уште едно сличе...(ви личи Хименез на Хулио Круз?)

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
+ Ривас (24 години).... 23ка број носел на дресот :)
Од кај ми е ова познато....

А за Хименез (23 години)... мене многу ми се допаѓа како игра. Прв настап за Репрезентација на Чиле го имал на 20 години... а само по 3 години стана капитен! Исто има 2005/2006 Chile Player of the Year award

А

Адриано

Гостин
Leale ama e dobar Rivas! mu go najdovme lekot na Kaka! mu go pustame Rivas mu gi krsi 2te noze i 2 sezoni Kaka nema da igra protiv Inter :D

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Добри засилувања.. Сега мислам немаме потреба од друг одбрамбен играч.. НЕма потреба да се трошат пари на Киву кога дојде Тајсон :)

Јове.. за сликата шо прашуваше.. ми личи на Круз.. само во ушите се разликуваат хехехехех

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Sto vi se dresovite so crveni krstovi na gornata slika da ne potpisalae dvajcava za Anglija ili igraat za crven krst:vozbud:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
+ Ривас (24 години).... 23ка број носел на дресот :)
Од кај ми е ова познато....

А за Хименез (23 години)... мене многу ми се допаѓа како игра. Прв настап за Репрезентација на Чиле го имал на 20 години... а само по 3 години стана капитен! Исто има 2005/2006 Chile Player of the Year award
Mоја грешка, 23 да. Супер играч само да не ја повторат грешката како со неговиот сонародник Давид Пизаро... Како и да е опција плус во средниот ред. Супер засилување. Интер го следеше скоро 2 год. и сега конечно Манчини го има на располагање.

Sto vi se dresovite so crveni krstovi na gornata slika da ne potpisalae dvajcava za Anglija ili igraat za crven krst:vozbud:

Бато уште пред месец дена ги постирав новите дресови...црвен крст ни е спонзор :pos::pos::pos:ноооооот. Овoј дрес ќе се носи на гостински терен и е специјално изработен од Најк, за 100 год. од основањето на клубот 1908-2008(нешто слично како бордо дресовите на Арсенал, ти текнува?).

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Па не ли знаете за Ривас тој за 2 минути им станал миленик на навивачите на Ривер за 2 минути нокаутирал двајца со стартови не можеле да станат а изгледа тројца биле како што покажа Јове

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Епа значи ги одмара Манчини другите, како што гледам има 4-5 од младинците земено во тимот. Од позвучните имиња се Толдо, Андреоли, Максел, Станкович, Солари, Суазо, Круз... барем тие ги забележав досега. 0-0 е резултатот, 11 минута се игра ако падни гол ќе едитирам.

Едит:
И Матераци играл, штотуку покоси едно кинезче.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Честито Матераци Volume 2, a.k.a. Rivas! :D

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Inter (4-4-2): Toldo; Filippini, Fatic, Materazzi, Maxwell; Maaroufi, Bolzoni, Filkor, Stankovic; Cruz, Suazo.
Subs: Orlandoni, Tornaghi, Samuel, Solari, Pedrelli, Adriano, Balotelli, Slavkovski.

Славковски да влези!
Славковски да влези! Славковски да влези!
Ајде поскандирајте малку можи ќе го стави во вториот дел :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
1-0 Круз...по пеналот изнуден од Суазо..кој патем го истепаја овие нинџите 10 фаули има над него. 33 мин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom