Значи кефој сум!!!! Утре ќе го видиме Нигерињо во акција, а најверојатно и Хименез. Прашувате за канали, ете најдов некако...на следниве ќе има пренос.Eве вака, се намачив ама ги најдов досега закажаните пријателски.
Значи првата се игра на 17.07 со тимот на Кина.
Рекоба првото полувреме ќе го игра за Интер а второто за Кина
Потоа следи Емирати Куп, кој ќе се игра на 28 и 29 јули. Таму играме со Валенсија:nervми мисира на тепачка) а следниот ден со Арсенал. За точните термини ќе ве информирам тогаш, најверојатно едната ќе биди во 2:00, а со Арсенал во 4:15.
На 1 АВГУСТ ИГРАМЕ СО МАНЧЕСТЕР!!!!! на Олд Трафорд. а потоа ни следи уште еден мега-дуел...
...на 29 Август....пази сеа играме со................БАРСА!!!!!!
и така ако има некоја нова закажана ќе ве известам.
За кајгана форум дирекно од местото на злосторот Јован И.
Mоја грешка, 23 да. Супер играч само да не ја повторат грешката како со неговиот сонародник Давид Пизаро... Како и да е опција плус во средниот ред. Супер засилување. Интер го следеше скоро 2 год. и сега конечно Манчини го има на располагање.+ Ривас (24 години).... 23ка број носел на дресот
Од кај ми е ова познато....
А за Хименез (23 години)... мене многу ми се допаѓа како игра. Прв настап за Репрезентација на Чиле го имал на 20 години... а само по 3 години стана капитен! Исто има 2005/2006 Chile Player of the Year award
Sto vi se dresovite so crveni krstovi na gornata slika da ne potpisalae dvajcava za Anglija ili igraat za crven krst