Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите овие заебавантиве кога тогаш налетуваат на некој позаебан од нив што работи со куршуми па колку сака нека е силен, металот го пробива.
Која зрелост бе куртон? Отвараш тема и пишуваш 2 РЕЧЕНИЦИ со набедувања и не кажуваш Ништо.
Објасни се, што се десило, како се десило, други искуства за кои знаеш, све.
Ја ПОИМА немам кој е човеков, какви искуства да ти пишам?
А тебе шо ти е бе самобендисан еден ... престани да напнуваш ко мало дете за лижавче и да изиграваш шериф ... фетиш да не ти е ова па неможеш да издржиш да ти раскажат во детали ...
Подалеку од тој човек?
Дај упати ги луѓето поеќе,каде најчесто се врти на пример?
Слики нешто? Шмека пиќиња на фб ау бау?
Од каде е ? Што е?
Што е тоа има педофил у малово Скопје и пазете се он е Нинџа..? Сите знаеме дека има педофили.
Незнам каде се движи да знаев ќе пишев...
Повеќе разбрав од еден избришан пост отколку од твојов пост.
Sakam megju drugoto da pitam dali nekoj znae za taj eden pedofil CICKO ZDRAVKO ili CICKO ZLATKO bese od skopje .. nekade okolu 2001/2/3 go uapsija i go imase po vesnik ..... me interesira dali nekoj e imal iskustvo so toj tip ??? Visok peder okolu 1.92 cm ..... krupno kopile i se pustase na mali momcenca... ako nekoj go znae neka pise ili ako nekoj imal iskustvo so taj da pise BASH me interesira
![]()