Марјан Анастасовски т.н. Нинџа - БЕЗ "МАСКА"

• Креатор на темата Креатор на темата NobodyYouKnow
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај шо има дим има и оѓин....

А да кажеше нешто повеќе ? мислам стварно ова е веќе сериозно обвинување (што може и навистина да е точно) но сепак веќе кога отвараш тема можеш и да објасниш поради што заклучивте дека е педофил што направи и ете да објасниш накратко како и го уништил животот на твојата другарка.. дали е пријавен во полиција и дали реагирале они воопшто на пријавата.

Сите овие заебавантиве кога тогаш налетуваат на некој позаебан од нив што работи со куршуми па колку сака нека е силен, металот го пробива.

Би додал само дека ова важи и за оние набилдани што мислат дека ако имаат големи мускули се многу јаки.

Која зрелост бе куртон? Отвараш тема и пишуваш 2 РЕЧЕНИЦИ со набедувања и не кажуваш Ништо.
Објасни се, што се десило, како се десило, други искуства за кои знаеш, све.
Ја ПОИМА немам кој е човеков, какви искуства да ти пишам?

А тебе шо ти е бе самобендисан еден ... престани да напнуваш ко мало дете за лижавче и да изиграваш шериф ... фетиш да не ти е ова па неможеш да издржиш да ти раскажат во детали ...

А тебе шо ти е бе самобендисан еден ... престани да напнуваш ко мало дете за лижавче и да изиграваш шериф ... фетиш да не ти е ова па неможеш да издржиш да ти раскажат во детали ...

Незбори у живо па да неможе некој да се воздржи , има таму едит нека пише све, ко што глеам сите гледаат со клешти да и ги извадат звборовите. Ако сака да се искаже нека се искаже јасно, не тука да ми писка лонец на решо...

Подалеку од тој човек?

Дај упати ги луѓето поеќе,каде најчесто се врти на пример?

Слики нешто? Шмека пиќиња на фб ау бау?
Од каде е ? Што е?

Што е тоа има педофил у малово Скопје и пазете се он е Нинџа..? Сите знаеме дека има педофили.

Незнам каде се движи да знаев ќе пишев...

Sakam megju drugoto da pitam dali nekoj znae za taj eden pedofil CICKO ZDRAVKO ili CICKO ZLATKO bese od skopje .. nekade okolu 2001/2/3 go uapsija i go imase po vesnik ..... me interesira dali nekoj e imal iskustvo so toj tip ??? Visok peder okolu 1.92 cm ..... krupno kopile i se pustase na mali momcenca ;) ... ako nekoj go znae neka pise ili ako nekoj imal iskustvo so taj da pise BASH me interesira ;)

Sakam megju drugoto da pitam dali nekoj znae za taj eden pedofil CICKO ZDRAVKO ili CICKO ZLATKO bese od skopje .. nekade okolu 2001/2/3 go uapsija i go imase po vesnik ..... me interesira dali nekoj e imal iskustvo so toj tip ??? Visok peder okolu 1.92 cm ..... krupno kopile i se pustase na mali momcenca ;) ... ako nekoj go znae neka pise ili ako nekoj imal iskustvo so taj da pise BASH me interesira ;)

Дали има некој искуство? Дали си ти нормален? Очекуваш такво нешто да ти каже овде на форум?

:facepalm:

- Да, имав. Ме е****** ******* ****** газот и ****** ****** *********** ********* ***** кисела вода.

Јас мислам дека ве шиба оваа што ја отвори темава и во моментов ве исилува сите.
Па што отвараш тема и пишуваш кога не даваш никаква информација и збориш индирекно .Ние сме видовити па да знеме што ти е, или пак немаш што да правиш па реши да наоѓаш прости луѓе да си играш.

neznam dali e ovaa nezdrava sto otvori tema bez da pise slucka ili kako se slucilo
ili nie sme nezdravi so praime moabet na prazno i si igrame kurot

devojce ako imas nesto pisi slucka i ke ti pomogneme
ako ne ova e isto ko jas da otvoram forum i da kazam deka nekoj sto go mrzam sakal da me ubie ili siluvava bez nikakvi dokazi
ako treniras kaj nego nesto normalno e da ima neprijatni situacii vo borecki sport posebno
a ako e iscelitel nekoj ako isprava kicmi i ako te fakal kaj so ne treba ke se vadi deka imas nekoja zila tamu izmesteno i ke te faka ti si otisla kaj nego ne dosol od od doma da te zeme i da te ebe

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom