The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.037
- Поени од реакции
- 3.623
Каде можам да најдам Black Devil цигари да не знаете? Ги има во Грција?
Во Бугарија има .ама солени се цените ... Во Македонија немашКаде можам да најдам Black Devil цигари да не знаете? Ги има во Грција?
Е колку се солени цените?Во Бугарија има .ама солени се цените ... Во Македонија немаш
Па на времето малборо беше ко сеа што е родеото , после 5-6 години да ти е криво што си пушел родео место малбороПолека полека за некоја година ќе ги направат родеото колку малборото .
Провери во продавница пингив,зад универзална се најдвит,носет цигари по нарачка пошо знам дека еден пријател карeлиа купвеше од таму. Не ти гарантирам али можно е и блек девил да носат ак имат побарувачка.Каде можам да најдам Black Devil цигари да не знаете? Ги има во Грција?
Ко беше родеото 35 денари не пушевПа на времето малборо беше ко сеа што е родеото , после 5-6 години да ти е криво што си пушел родео место малборо
Он топик непушач сум , она знам да запалам само кога ке се запијам ама строго вест другото ми го праи попара грлото.
Marllboro Lights mislam deka se najdobri za segaПочнав со West Lights, отидов на BOSS Lights, и сеа Rodeo тврдо.
Marllboro Lights mislam deka se najdobri za segaПочнав со West Lights, отидов на BOSS Lights, и сеа Rodeo тврдо.
camel ima sekade ama lucky nema , tie bea mnogu dobri porano gi pusev , a i bond crveno bea mnogu dobri ama tie poranesnite sto bea vo vremeto koga imase lucky , a ovie sega za nisto ne gi biva , tocno pred edna nedela zapaliv edna od ovoj denesniot bond , trgnav 4 pati i tolku bese ne mozev poveke , za malku so ne povrativИма ли уште Camel? неикад не ми текнало да проверам, или Lucky Strike, тие беа добри цигари
E , ova e jako , bev vo edno predgradie na Pariz , i sednavme vo eden kafic i na edna masa so sedese edno bate , si poracuva kafe bateto i ova so e kutijata kako na slikata samo ne bese malboro tuku vinston si ja vadi na masata , si vadi i filtri i so masinceto "strak-strak" , si praj cigara i si ja pali so kafeto , e toa bese mnogu jakoСи пушам родео меко онака стандард, ама едно време ко ми паднаја во раце ваквии.... абе за душа да ти се фатат.
Пакованото малборо или било која друга цигара пакована врска да си нема со ова. Е тоа беше мевлем за душа
inace dobri se ovie cigari , si gi pravis kako so sakas , ako sakas pobrzo da gori stavas pomalku tutun , a ako sakas pobavno poveke tutun , si ja pravis po zelba , kako so ti e najubavaE , ova e jako , bev vo edno predgradie na Pariz , i sednavme vo eden kafic i na edna masa so sedese edno bate , si poracuva kafe bateto i ova so e kutijata kako na slikata samo ne bese malboro tuku vinston si ja vadi na masata , si vadi i filtri i so masinceto "strak-strak" , si praj cigara i si ja pali so kafeto , e toa bese mnogu jako