Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
Од неодамна почнав да пушам Винстон плави ради тоа шо во вестот наидов на толку гранки шо сериозно размислував да почнам да се греам на дрва.

Winston od pllavite se najbolji cigari momentalno. Poznavam lugje shto pushea West Light/Mallboro light probaa Winston i vednash preminaa. Najbolji se.

абе да не се случано покачени цигариве? конкретно за родео меко? покачени се или ?

отидов видов и ми ги наплатија покаспо... затоа и се прашувам дали се покачени или па на бензиска своеволно сами си ги покачиле

Kaчени се.Родеото за 3 ден. 55 ден е сега тврдо родео.

ова на што се должи? на казната што ја доби тутунски комбинат за „грешката“ што во бос ставале родео?

гомнари...

West Silver (тазе пушач сум, до сега имам купено 5 кутии и еве вечерва ќе ја докрајчам оваа па ќе има и 6та ама кај и да е планирам да престанам)

West Silver (тазе пушач сум, до сега имам купено 5 кутии и еве вечерва ќе ја докрајчам оваа па ќе има и 6та ама кај и да е планирам да престанам)
Hahahaha muabetov me podseka na mene i jas taka si rekov. Inaku da se navratam na temata pusam winston plavi .

Полека полека за некоја година ќе ги направат родеото колку малборото :icon_lol:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom