zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.505
- Поени од реакции
- 6.322
Од неодамна почнав да пушам Винстон плави ради тоа шо во вестот наидов на толку гранки шо сериозно размислував да почнам да се греам на дрва.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иди-видиабе да не се случано покачени цигариве? конкретно за родео меко? покачени се или ?
отидов видов и ми ги наплатија покаспо... затоа и се прашувам дали се покачени или па на бензиска своеволно сами си ги покачилеИди-види
отидов видов и ми ги наплатија покаспо... затоа и се прашувам дали се покачени или па на бензиска своеволно сами си ги покачиле
http://vecer.com.mk/default.asp?ItemID=312DC3B5360F7948833861C165BE20E4отидов видов и ми ги наплатија покаспо... затоа и се прашувам дали се покачени или па на бензиска своеволно сами си ги покачиле
Од кога?Сабајле у 10 саат купив 52 си беаKaчени се.Родеото за 3 ден. 55 ден е сега тврдо родео.
Hahahaha muabetov me podseka na mene i jas taka si rekov. Inaku da se navratam na temata pusam winston plavi .West Silver (тазе пушач сум, до сега имам купено 5 кутии и еве вечерва ќе ја докрајчам оваа па ќе има и 6та ама кај и да е планирам да престанам)