Па последно го гледав I am Legend и мислам дека вреди да се гледа ..!!
Најпрво би предупредил дека филмов дефинитивно не е за лица под 18 години.А дефинитивно е за дечки од 20 па се до 50 години...зависници од нет...од чат,од состаноци со виртуелните тин пријателки.И најавната реченица за филмот: “ Strangers shouldn't talk to little girls.“
Филмов ме извади од памет со оглед на тоа што не ја знаев содржината. Им препорачувам на сите што сакаат да го гледаат воопшто да не чепкаат по содржината и деталите од филмот предходно. Добро филмче, многумина (не)пријатно ќе ги изненади
Па последно го гледав I am Legend и мислам дека вреди да се гледа ..!!
lost highway,milholland drive - linchМоже ли некој предлод за добар трилер или научно фантастичен филм?
Нешто како:
-Revolver
-Transporter
-Chaos
-The Game
-Swordfish
-I am legend
-Resident Evil
-Scarface
-The Prestige
-The Illusionist
(Горе наведените филмови меѓу другото се мои препораки за добар филм(трилер, акција). Ако не сте ги гледале, би требало веднаш да ги гледате)
ACHTUNG! Само за деца под 14 години...Земето го High School Musical 2 мн е добар за тинејџери ќе ви се допадне.:smir:
LoL. Абе зш за деца како тоа виде дека сум 14 години и право дете филмот е добар за тинејџери сеа што:smir:ACHTUNG! Само за деца под 14 години...
На сите би им го препорачал Idiocracy, можеби најдобриот филм што сум го гледал до сега. Неверојатна комедија која на многу интересен начин ја претставува светската иднина (а Бога ми и денешната Америка)...ех, каде оди светов :wink:
Хм...изгледа лошо се изразив. Филмот е добар, всушност, филмот е СУПЕР за лажење тинејџериња. Абе џабе зборувам тука, гледај го Idiocracy, ќе сфатиш за што ти зборувам.LoL. Абе зш за деца како тоа виде дека сум 14 години и право дете филмот е добар за тинејџери сеа што:smir: