Северна Кореја

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
имате ли видено некаде да имаат повеќе ордени - од севернокорејците?!
ќе почнат и по панталони да ги закачуваат :pos:

BGlkYT7CEAAJ5Hn.jpg

edno palto 10 kila, go soblaka i si vika "kakvo olesnuvanje" :pos:

watch

+ Утакмицава не ја пренесувале во живо , а на вести соопштиле дека ги победиле Бразил :pos:a уствари изгубија :pos::pos:

Новото тајно оружје на Северна Кореја

1365318282_1825732796.jpg

Додека држев предавање за НДР Кореја пред некое време, еден од слушателите ме праша: што е со забранетите фризури?
Велам, покрај тоа останатото што го пласираат како тиранија, а го има и кај нас, во слична па дури и полоша форма, оди вработи се во некоја реномирана државна или приватна фирма со фризура ко Морисон или Хендрикс, и брада ко Глен Фреј... во било која демократска земја.

То е то, нели.

Хилериуз. :D

watch

+ Утакмицава не ја пренесувале во живо , а на вести соопштиле дека ги победиле Бразил :pos:a уствари изгубија :pos::pos:

Направија видео како го победуваат Бразил 1-0, головите на Бразил се измонтирани, ги кажуваат Маикон и кој и да беше другиот како шутираат и веднаш потоа имаш снимка од топка што завршува крај голот.
--- надополнето: 7 април 2013 во 15:31 ---
Додека држев предавање за НДР Кореја пред некое време, еден од слушателите ме праша: што е со забранетите фризури?
Велам, покрај тоа останатото што го пласираат како тиранија, а го има и кај нас, во слична па дури и полоша форма, оди вработи се во некоја реномирана државна или приватна фирма со фризура ко Морисон или Хендрикс, и брада ко Глен Фреј... во било која демократска земја.

То е то, нели.

Хилериуз. :D

Тоа е тоа (y)

Мостот„Влајко„ во Скопје и трите убавици (кулите) :ROFLMAO: , оној надземниот пешачки кај Битпазар и третиот кај Јаја Паша - идентични со овој во Пјонгјанг од пред 60 години :pos::pos:

18.jpg

Мостот„Влајко„ во Скопје и трите убавици (кулите) :ROFLMAO: , оној надземниот пешачки кај Битпазар и третиот кај Јаја Паша - идентични со овој во Пјонгјанг од пред 60 години :pos::pos:

18.jpg
А хотелот позади, што е? ;)
Направија видео како го победуваат Бразил 1-0, головите на Бразил се измонтирани, ги кажуваат Маикон и кој и да беше другиот како шутираат и веднаш потоа имаш снимка од топка што завршува крај голот.
--- надополнето: 7 април 2013 во 15:31 ---

Тоа е тоа (y)
Ај баш дај ми некое видео кај даваат на телевизија во С.Кореја каде даваат со монтажите, јас сите што ги гледав ми изгледаа фејк.

Кога веќе тука се коментира за случувањата во Северна Кореја еве го и најлуксузниот стан таму.

stan500.jpg

1stan500.jpg

north_korea_77.jpg

зошто вентилаторот е насочен кон сликата?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom