имате ли видено некаде да имаат повеќе ордени - од севернокорејците?!
ќе почнат и по панталони да ги закачуваат
![]()
edno palto 10 kila, go soblaka i si vika "kakvo olesnuvanje"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имате ли видено некаде да имаат повеќе ордени - од севернокорејците?!
ќе почнат и по панталони да ги закачуваат
![]()
Ордените имаат и тактичко значење, тие воедно служат и како панцирedno palto 10 kila, go soblaka i si vika "kakvo olesnuvanje"![]()
Севернокорејска работа.Ордените имаат и тактичко значење, тие воедно служат и како панцир
![]()
![]()
+ Утакмицава не ја пренесувале во живо , а на вести соопштиле дека ги победиле Бразилa уствари изгубија
![]()
Додека држев предавање за НДР Кореја пред некое време, еден од слушателите ме праша: што е со забранетите фризури?
Велам, покрај тоа останатото што го пласираат како тиранија, а го има и кај нас, во слична па дури и полоша форма, оди вработи се во некоја реномирана државна или приватна фирма со фризура ко Морисон или Хендрикс, и брада ко Глен Фреј... во било која демократска земја.
То е то, нели.
Хилериуз.![]()
А хотелот позади, што е?Мостот„Влајко„ во Скопје и трите убавици (кулите), оној надземниот пешачки кај Битпазар и третиот кај Јаја Паша - идентични со овој во Пјонгјанг од пред 60 години
![]()
Ај баш дај ми некое видео кај даваат на телевизија во С.Кореја каде даваат со монтажите, јас сите што ги гледав ми изгледаа фејк.Направија видео како го победуваат Бразил 1-0, головите на Бразил се измонтирани, ги кажуваат Маикон и кој и да беше другиот како шутираат и веднаш потоа имаш снимка од топка што завршува крај голот.
--- надополнето: 7 април 2013 во 15:31 ---
Тоа е тоа![]()